Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaş bütcesi şişti demişsin ama Erden Timur'un da açıkladığı gibi maaş bütçesi geçen sene ile aynı şu anda.Bu ofansif tavrını anlamadım, ben sana gayet güzelce yazdım, aynı ofansif tavrı ben de gösterirsem bir sonuca varamayız.
Soruna gelince, Cicaldau net hatalı bir hamleydi, bu bir tercih hatasıydı ama ben sıfır maliyetle çıkacağımızı düşünmüyorum. En kötü 3-4 getirecektir. Yunus geldiği için Morutan'ı kiralamak mantıklıydı, tutarsa 6 m euro kazandırır tutmazsa döneceği yer yine sensin. Morutan geldiğinde şu ankinden daha iyidi, sen dibe çektin iyice ve özgüven kazanmalı. Marcao için o dönem 5 m euro teklif gelmişti ve satılmak üzereydi, satsa mıydık? Luyindama Kongo'dan geldi, başka var mı onun yaşadığını yaşayan son 10 senede? Neyi bilmeliydik anlamadım? Daha önemlisi yaşlı ve tutmayan birisini getirseydin sözleşme sonuna kadar yatardı ev elden çıkarma ihtimalin dahi kalmazdı.
Geçen seneki hata tecrübelilerin koyulamamış olmasıydı. Orta sahaya da gelişime açık aldığımız bir Gedson var bir de Berkan, başka da yatırım yapmadık, yine anlamadım kimi kastettiğini? Berkan'a 4 senede 40 milyon TL verdik o da yerli olmasıyla alakalıydı zaten sen yabancı demişsin.
Bu sene yeterince tecrübeli oyuncu alındı, yeterince de maaş bütçesi şişti yani öyle bahsettiğin gibi bu sene de aldık nolacak diye bir durum yok.
Kendi hayatında her ay kazandığından fazlasını harcamıyorsan, savunduğunun da uygulanabilir bir tarafı yok eğer her sene ŞL oynaman garanti değilse. Seneye Erden Timur gider, şampiyon da olamazsan, maaşını ödeyemediğin o yaşlı adamlar bedavaya kaçar elinden, peki o zaman ne olacak?
Eyw da cevap da vermeyelim insanin kanina zoruna gidiyorArkadaşlar raporla yazıyor bak msjlarımızn altında ara sıra onu kullanalım
@Semih Nalbant kardesimizi linc etmeye calisiyorlarArkadaşlar raporla yazıyor bak msjlarımızn altında ara sıra onu kullanalım
cevap ver rtaş ama raporlasan daha kısa işlem olurEyw da cevap da vermeyelim insanin kanina zoruna gidiyor
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyw tamamdircevap ver rtaş ama raporlasan daha kısa işlem olur
Lincle ne alakasi var adam peskes cektigimizi soyluyor.. Hayirdir ?@Semih Nalbant kardesimizi linc etmeye calisiyorlar
Bu gent kimle eslestiyse bizim ülkeden şimdiden geçmiş olsun heriflerin hucumcular hepsi hareketli
semihla sameti karıstırmayalım rtaşLincle ne alakasi var adam peskes cektigimizi soyluyor.. Hayirdir ?
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gsye iftira atan sahıslar varmıssikinti mi var
Yarin Burda olsunlar cünkü yarin seks vargsye iftira atan sahıslar varmıs