Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DItMEntXgAE7O1m.jpg

Bu ofansif tavrını anlamadım, ben sana gayet güzelce yazdım, aynı ofansif tavrı ben de gösterirsem bir sonuca varamayız.

Soruna gelince, Cicaldau net hatalı bir hamleydi, bu bir tercih hatasıydı ama ben sıfır maliyetle çıkacağımızı düşünmüyorum. En kötü 3-4 getirecektir. Yunus geldiği için Morutan'ı kiralamak mantıklıydı, tutarsa 6 m euro kazandırır tutmazsa döneceği yer yine sensin. Morutan geldiğinde şu ankinden daha iyidi, sen dibe çektin iyice ve özgüven kazanmalı. Marcao için o dönem 5 m euro teklif gelmişti ve satılmak üzereydi, satsa mıydık? Luyindama Kongo'dan geldi, başka var mı onun yaşadığını yaşayan son 10 senede? Neyi bilmeliydik anlamadım? Daha önemlisi yaşlı ve tutmayan birisini getirseydin sözleşme sonuna kadar yatardı ev elden çıkarma ihtimalin dahi kalmazdı.

Geçen seneki hata tecrübelilerin koyulamamış olmasıydı. Orta sahaya da gelişime açık aldığımız bir Gedson var bir de Berkan, başka da yatırım yapmadık, yine anlamadım kimi kastettiğini? Berkan'a 4 senede 40 milyon TL verdik o da yerli olmasıyla alakalıydı zaten sen yabancı demişsin.

Bu sene yeterince tecrübeli oyuncu alındı, yeterince de maaş bütçesi şişti yani öyle bahsettiğin gibi bu sene de aldık nolacak diye bir durum yok.

Kendi hayatında her ay kazandığından fazlasını harcamıyorsan, savunduğunun da uygulanabilir bir tarafı yok eğer her sene ŞL oynaman garanti değilse. Seneye Erden Timur gider, şampiyon da olamazsan, maaşını ödeyemediğin o yaşlı adamlar bedavaya kaçar elinden, peki o zaman ne olacak?
Maaş bütcesi şişti demişsin ama Erden Timur'un da açıkladığı gibi maaş bütçesi geçen sene ile aynı şu anda.

Bu gent kimle eslestiyse bizim ülkeden şimdiden geçmiş olsun heriflerin hucumcular hepsi hareketli

Ulan herifi 1 sene oynatıp kar ederek satmışlar. Bu Belçika kulüpleri acayip yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt