Eyvallah renktas cok tesekkurler. Anlasilmak cok guzelMesaj adamın hoşuna gitmedi. Gözden de kaçınca tepki gösterdi sadece![]()
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah renktas cok tesekkurler. Anlasilmak cok guzelMesaj adamın hoşuna gitmedi. Gözden de kaçınca tepki gösterdi sadece![]()
Bro sakalasiyolar senleYani simdi o kadar sozden bunami takildin cidden ? Kim ne kadar Galtasarayli zaten kimse belirleyemez. Renktas yazma amacimi anlarsan sorun kalmaz.
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YargılanacaksınOlayla alakam olmadigi ortada degil mi admirim
Senden başlayalım.Olayla alakam olmadigi ortada degil mi admirim
Çok kişinin kellesi gidecek birazdan.
Feg'in maaşı bir tek %15 vergidendi. Babel falan %40 vergi idi diye hatırlıyorum. Gelir kısmına girmedim zaten gelir kısmı aynı değil eğerek gelir yaratılamazsa(Kombine- bilet gelirlerinde %80-100'e yakın bir artış olacak gerçi) ama ödediğin maaş aynı olacak şu an bunu ben değil Erden Timur söyledi bütçe içinde yapıyoruz şu an geçen sene ile aynı bütçedeyiz diye. Kur 9 sayılmaz tam çünkü oyuncuların maaşını aylık ödüyorsun senenin başlangıç kuru 9 olabilir ama Kasım-Aralık gibi 15 olmuştu yanlış hatırlamıyorsam Euro. BB ödemeleri konusunda haklısın. Yönetim dediğine göre 2 sene içinde BB'den borcu ödeyerek çıkacak bunu söylemişlerdi.Aynı değil.
- Geçen sene biten sözleşmelerin çoğu %15 vergidendi, güncellerin hepsi %40. Muslera dahil.
- Geçen sene Avrupa geliri 15 m euro kazandın.
- Geçen sene kur 9du ve ligden elde edilecek gelirler daha fazlaydı, bu sene o gelirler düştü.
- Geçen sene BB borcu ödemedin, bu sene ödeyeceksin.
Aynı olan tek şey mevcut net maaş. Daha 4 oyuncu gelecek ve bazıları bonservisli olacak.
Ya madem mahkeme kuruldu bende şahit ve kısmen taraf olarak şöyle diyim. Arkadaş böyle bir mesaj görünce ister istemez sorguladı bunu olabilir bence. Ama bence yani ben sıradan biriyim bişey diyemem. Diğer arkadaşı pek tanımadığım için Galatasarayliligina bişey diyemem ama mesaj cidden hoş değildi..Gözden kaçan bir şey yok.
Kimse kimsenin Galatasaraylılığına laf edemez.
Bro yarina maca gidicem cabuk zaman gcsin diye alkol aliyorum dusun. Zamani geciremiyorum.Bro sakalasiyolar senle![]()
Mahkeme sonrası ban yersen temyize git başkanOlayla alakam olmadigi ortada degil mi admirim
Çok geç artık seni duyamazMahkeme sonrası ban yersen temyize git başkan![]()
Olayla alakam olmadigi ortada degil mi admirim
Ya madem mahkeme kuruldu bende şahit ve kısmen taraf olarak şöyle diyim. Arkadaş böyle bir mesaj görünce ister istemez sorguladı bunu olabilir bence. Ama bence yani ben sıradan biriyim bişey diyemem. Diğer arkadaşı pek tanımadığım için Galatasarayliligina bişey diyemem ama mesaj cidden hoş değildi..
Babel de 15 eminim de.Feg'in maaşı bir tek %15 vergidendi. Babel falan %40 vergi idi diye hatırlıyorum. Gelir kısmına girmedim zaten gelir kısmı aynı değil eğerek gelir yaratılamazsa(Kombine- bilet gelirlerinde %80-100'e yakın bir artış olacak gerçi) ama ödediğin maaş aynı olacak şu an bunu ben değil Erden Timur söyledi bütçe içinde yapıyoruz şu an geçen sene ile aynı bütçedeyiz diye. Kur 9 sayılmaz tam çünkü oyuncuların maaşını aylık ödüyorsun senenin başlangıç kuru 9 olabilir ama Kasım-Aralık gibi 15 olmuştu yanlış hatırlamıyorsam Euro. BB ödemeleri konusunda haklısın. Yönetim dediğine göre 2 sene içinde BB'den borcu ödeyerek çıkacak bunu söylemişlerdi.
Vay be güzelim adam gittiÇok geç artık seni duyamaz