Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kişinin kellesi gidecek birazdan.
1660337147846.webp

Aynı değil.

- Geçen sene biten sözleşmelerin çoğu %15 vergidendi, güncellerin hepsi %40. Muslera dahil.
- Geçen sene Avrupa geliri 15 m euro kazandın.
- Geçen sene kur 9du ve ligden elde edilecek gelirler daha fazlaydı, bu sene o gelirler düştü.
- Geçen sene BB borcu ödemedin, bu sene ödeyeceksin.

Aynı olan tek şey mevcut net maaş. Daha 4 oyuncu gelecek ve bazıları bonservisli olacak.
Feg'in maaşı bir tek %15 vergidendi. Babel falan %40 vergi idi diye hatırlıyorum. Gelir kısmına girmedim zaten gelir kısmı aynı değil eğerek gelir yaratılamazsa(Kombine- bilet gelirlerinde %80-100'e yakın bir artış olacak gerçi) ama ödediğin maaş aynı olacak şu an bunu ben değil Erden Timur söyledi bütçe içinde yapıyoruz şu an geçen sene ile aynı bütçedeyiz diye. Kur 9 sayılmaz tam çünkü oyuncuların maaşını aylık ödüyorsun senenin başlangıç kuru 9 olabilir ama Kasım-Aralık gibi 15 olmuştu yanlış hatırlamıyorsam Euro. BB ödemeleri konusunda haklısın. Yönetim dediğine göre 2 sene içinde BB'den borcu ödeyerek çıkacak bunu söylemişlerdi.

Gözden kaçan bir şey yok.

Kimse kimsenin Galatasaraylılığına laf edemez.
Ya madem mahkeme kuruldu bende şahit ve kısmen taraf olarak şöyle diyim. Arkadaş böyle bir mesaj görünce ister istemez sorguladı bunu olabilir bence. Ama bence yani ben sıradan biriyim bişey diyemem. Diğer arkadaşı pek tanımadığım için Galatasarayliligina bişey diyemem ama mesaj cidden hoş değildi..

evet o adamın o msjı sonrası reaksiyon göstermeyenlerin gsliliginden bende süpheliyim

bende engelli olmasa cevabını yapıstırmıstım

Ya madem mahkeme kuruldu bende şahit ve kısmen taraf olarak şöyle diyim. Arkadaş böyle bir mesaj görünce ister istemez sorguladı bunu olabilir bence. Ama bence yani ben sıradan biriyim bişey diyemem. Diğer arkadaşı pek tanımadığım için Galatasarayliligina bişey diyemem ama mesaj cidden hoş değildi..
LIsf.gif

Feg'in maaşı bir tek %15 vergidendi. Babel falan %40 vergi idi diye hatırlıyorum. Gelir kısmına girmedim zaten gelir kısmı aynı değil eğerek gelir yaratılamazsa(Kombine- bilet gelirlerinde %80-100'e yakın bir artış olacak gerçi) ama ödediğin maaş aynı olacak şu an bunu ben değil Erden Timur söyledi bütçe içinde yapıyoruz şu an geçen sene ile aynı bütçedeyiz diye. Kur 9 sayılmaz tam çünkü oyuncuların maaşını aylık ödüyorsun senenin başlangıç kuru 9 olabilir ama Kasım-Aralık gibi 15 olmuştu yanlış hatırlamıyorsam Euro. BB ödemeleri konusunda haklısın. Yönetim dediğine göre 2 sene içinde BB'den borcu ödeyerek çıkacak bunu söylemişlerdi.
Babel de 15 eminim de.

Ben çekincemi söyleyeyim, enflasyon devam eder kur yükselmeye devam eder.

Sene sonu en az 500 milyon lira zarar ederiz. Sezon ortası falan cepten ödemezlerse maaşlar ödenmemeye başlar.

Her şey Erden'e bağlı, o bu işleri çözmezse hepsi tek tek olur.

BB olayı 2025i bulur en az bence. Tabii kur ev enflasyonla borç, bütçeye göre az konuma gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt