Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beka Beka 13 milyona Fransa'ya döndü sanırım. Hojlund ciddi alıcı olursak bu sene aldık aldık almazsak kaçar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biliyorum da bence etmez şu haliyle 13. Tabii ilerde edebilir. Fransız olunca verdiler.

Yeni Guendouzi falan diyorlardı, biz 19unda EPLde izledik onu, adam olsa 50 m euroluk adamdır kıvırcık.

Beka Beka teknik falan ama bizdeki top çalma ve tempo problemlerine çözüm olmazdı.

Belotti'yi herşeyden bağımsız, gelecek sene Sefer ile Mertens'in takımda olup olmayacağı net belli olmadığı için istiyorum özellikle.

Bilmem 90 dk canlı izlemedim ama ortadaki doneler abartıldığını belgeliyor.

-MTde bir dönem yedek oyuncu olmuş.
- Avrupa kupası tecrübesi uelde 6 maçtan ibaret.
- Tammy Abraham'ın yedeği olmak için kuduruyor.
- Parayı sevmiyor ama 3 aydır boşta.
- Son 3 senede attığı gollerin %50si penaltı.
- Kariyeri Torino'dan ibaret güçlü, fizikli, fena bitiriciliği olmayan bir adam işte. Muhtemelen homesick ayrıca.

4 senede en az 15 m euro gömmek için bir neden göremiyorum.

Bir adım öteye taşıyorum, şurada gelsin diyenlerin izlediği falan da yok, etiketten dolayı istiyorlar.

Tutmazsa o maaşı verecek takım da bulamazsın giren net 15 m euro olur, o riski almaya değer görmüyorum. İtalyan Mehmet Yıldız demek de kötü değil zira bir dönem iz bırakan bir adamdı Mehmet.

bu arada bir ekleme de yapayım

bizim halihazırda seferovic gibi bir santraforumuz ve mertensimiz var

geldiği anda en az 3 milyon euroluk adam yatacak kenarda

Bilmem 90 dk canlı izlemedim ama ortadaki doneler abartıldığını belgeliyor.

-MTde bir dönem yedek oyuncu olmuş.
- Avrupa kupası tecrübesi uelde 6 maçtan ibaret.
- Tammy Abraham'ın yedeği olmak için kuduruyor.
- Parayı sevmiyor ama 3 aydır boşta.
- Son 3 senede attığı gollerin %50si penaltı.
- Kariyeri Torino'dan ibaret güçlü, fizikli, fena bitiriciliği olmayan bir adam işte. Muhtemelen homesick ayrıca.

4 senede en az 15 m euro gömmek için bir neden göremiyorum.

Bir adım öteye taşıyorum, şurada gelsin diyenlerin izlediği falan da yok, etiketten dolayı istiyorlar.

Tutmazsa o maaşı verecek takım da bulamazsın giren net 15 m euro olur, o riski almaya değer görmüyorum.
15m 4 sene gereksiz olur oraya kesinlikle katılıyorum.
Oyuncuya gelirsek bir kaç maçını izledim. Özetlerden biraz izledim. Aldığım fikirler şunlar.
- İlerde iyi press yapıyo
- Gol vuruşları orta üst seviye
- Çalım atabilen kat edebilen bir forvet ki bu değerli birşey.
- Fizik gayet iyi
- Oyun görüşü iyi
- Bir forvete göre iyi ara paslar atiyo ve genel olarak pasları iyi.
Sonuç bana göre Burak Yılmaz'ın olmuş hali diyebilirim. Daha teknik daha fizikli daha pasör daha bitirici bir Burak Yılmaz. Sadece serbest vuruşları yok
Benim gördüğüm Belotti bu. Faydası tabikide olur. Türk ligi için hele fazla bile. Geçen hafta seferovic yıkılsa o gol gelmeyecekti. Fizikli ve tekniği olan forvetler çok önemli bence.
Maaliyeti şöyle yıllık 2.25-2.5 bandında olursa bence değer. 3+ değer ama alırsak maaş bütçesi filan sıkıntı olabilir

Sonradan bir kaç kısa sekans da izledim. Soft Haaland gibi çocuk, bunlar neyle besleniyorsa tank gibi gidiyor.

MMde dribbling hep sıfırdı bence.

Tabii mental yönden geliştirmek lazım nolursa olsun.
MM ile bu çocuk arasında ki en büyük fark birisinin alt yapısı sağlam nerede ne yapması, ne zaman nereye koşu yapması gibi şeyleri biliyor. MM'de asıl sorun bu mentaliyle birlikte.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kalli hocama laf yok şu gençlerle tecrübelileri birleştirme olayını adam 2008de dip maliyetle yapmıştı. 8-10 kişiye Euro cup oynattık o sayede.

10 yerli falan çıktığımız oluyordu.
İyi hocaydı ama yaşı itibariyle geçimsiz bir bunağa dönüşmüştü. O sene içerdeki Bjk maçını izlemeye giderken yolda Lincoln ve Hakan'ın kadro dışı kaldığını öğrenmiştim. Kızmış ve geri dönmüştüm.

bu arada bir ekleme de yapayım

bizim halihazırda seferovic gibi bir santraforumuz ve mertensimiz var

geldiği anda en az 3 milyon euroluk adam yatacak kenarda
3ünün 2si aralarında döner diye düşünüyorlar işte.

Valla Mertens gibi bir karakter olsa isterdim, ben asla 35lik adam istemem takıma ama Mertens gibi kendine iyi bakan, karakterli ve sahiplenen adamlara ses çıkarmam hele de 1 senelik kontrat için.

Okan Buruk eger Vieri'yi cok yakindan taniyorsa onun bir telefonuyla Belotti isini bitiririz. Mancini coktan aramistir. Belotti'den bir Vieri yaratmak da hocaya dusuyor

Belotti bu lig için nefis bir forvet yani eğer böyle bir düşüş yaşamasaydı zaten ismimiz bile geçemezdi böyle bir transfer için. Seferovic ve Mertens'in yanına birde Belotti eklemesi gelirse cidden acayip bir hücum kalitesine ulaşırız. Bonservissiz 28 yaşındaki Belotti'yi almak büyük bir hamle olurdu.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt