Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.641
- 109.468
- 4.878
Alabilirsek buyuk is olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alabilirsek buyuk is olur
Mertens rotasyondan iyi katkılar veriyordu o dönemde de. Napoli zor takımdır zaten; Mertens MTde de KDB, Carrasco, Hazard gibilerin arkasında kaldı, sert jenerasyonlar önündeydi ama 28inden sonra da false 9 oynamayı başarabildi.Burda ama başka kriterlerde var. Örnek vermek gerekirse
Mertens PSV de bir sürü gol attiktan sonra Napoliye geldi. Napolide 2 sene benitez doğru düzgün oynatmadi sistemine çok uymadığı için. Sarri geldikten sonra Higuen juve ye transfer oldu. Onun yerine milik i aldılar ve Mertens yine düşünülmedi. Taki Milik lig başında çapraz bağları yırttı Sarri sahte 9 olarak Mertens i oynatmaya başlamasıyla Napolinin çehresi değişti. Lig 2. si Oldu, Mertens sanırım ya gol kralı yada dzeko arkasında 2. Oldu. Yani Sarri diye bir adam geldi Bir santrafor gitti yerine olan çapraz bağ yırttı anca Mertens şans buldu ve bugünkü seviyesine geldi. Ki yıl 2016-17 yani olgunluk cagindaydi Mertens.
Bu örnekten şunu anlıyorum bazı oyuncular bazı takımlarda gerçekten olmuyo tutmuyor ama başka takımda efsane olabiliyor. Yada bir teknik direktör bile olayı çok değiştirebiliyo.
Bunları Belotti yi çok istediğim için değil. Oyuncu düşünürken biraz bu kriterleride düşünmek lazım diye düşündüğüm için yazmak istedim
Pl kariyerini sakat geciren herife bu paralari vermek buyuk mallik
Lan imansızlar burada 25 milyoncuğa kuzeyin kralı Ragnar Nelsson dururken ikinci Maguire vakasına ne gerek var?Chelsea kafayi yemis. Cucurella icin 65 verdikten sonra Fofana icin 90-95 vereceklermis.
Her alanda öyledir. Kararlılık ve istek her zaman yetenekten öndedir başarıya giden yolda. Çalışmadığın, kendini vermediğin sürece yetenek her zaman kendini dışa vurmayan bir potansiyel olarak kalır.Mental gücün yetenekten önde olduğunu düşünüyorum sporda
Leicester'de stoperlerini iyi satiyor. En yüksek bonservisle transfer olan defans oyuncularin ilk 2 sirasinda onlarin sattigi oyuncu olacak.
1. Fofana
2. Koca kafa Maguire
Yani o açıdan bakınca doğru. Zaten maaliyeti yıllık 4 + imza parası filanda hiç gerek yok.Mertens rotasyondan iyi katkılar veriyordu o dönemde de. Napoli zor takımdır zaten; Mertens MTde de KDB, Carrasco, Hazard gibilerin arkasında kaldı, sert jenerasyonlar önündeydi ama 28inden sonra da false 9 oynamayı başarabildi.
Bunları söyledim de Belotti ile alakası yok bu durumun, Belotti'nin kariyeri tek takım zaten. Roma'ya gitse Eldor yerine o yedek olur Tammy'nin arkasında, ilk 11 niyetleri olsa çoktan alırlardı. Giroud neyse de Origi yerine bile tercih etmedi Milan, adamlar bizim bilmediğimiz, görmediğimiz bir şeyleri biliyorlar belliki.
cimbom old boysEkli dosyayı görüntüle 173592
@Kenan Büyük abimle nevizadedeyiz. forumdan buralarda olan var mı? birlikte geçelim.
Midytjlandi masada hoplattik resmen yakinda 2 Milyon için ayagimiza dolanacaklar
Morutan olayı gibi oldu. 3.5'a takımımıza katılırMidytjlandi masada hoplattik resmen yakinda 2 Milyon için ayagimiza dolanacaklar