Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Bu yönetimin bugüne kadar yaptığı en büyük hata bu sığırın opsiyonunu hazır alıcısı yokken kullanmak oldu. Elimizde patladı maalesef
Almasalar sallardi herkes
Bazen itibarda onemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yönetimin bugüne kadar yaptığı en büyük hata bu sığırın opsiyonunu hazır alıcısı yokken kullanmak oldu. Elimizde patladı maalesef
Son dönemde herkes ondan birşey olmayacağını kabullenmişti. Kimse sallamazdı bence. 1-2 neyse ama sırf itibar için 4m büyük paraAlmasalar sallardi herkes
Bazen itibarda onemli
Bugunun en uzucu gelismesi bu olduKolpa Oğuzhan Liboş'u engelledin mi rtaş
Son dönemde herkes ondan birşey olmayacağını kabullenmişti. Kimse sallamazdı bence. 1-2 neyse ama sırf itibar için 4m büyük para
Bu yönetim yapmadı ki burak elmas'ın işi. Fatih terim almayın demesine rağmen bonservisini aldılar.Bu yönetimin bugüne kadar yaptığı en büyük hata bu sığırın opsiyonunu hazır alıcısı yokken kullanmak oldu. Elimizde patladı maalesef
seni aksam tek ben savundum!!Senin gibi Mod olmaz olsun
Peki canimYauv adamlar stsl copleriyle lig lideriler
Pelkasla cikarlar
Conteyi getirip her sezon 3-4 en üst seviyede topçu getirselerdi 2-3 seneye belki toparlanırlardı. Şuan tottenham o yolda0Bu ManU nun üstündeki ölü toprak çok ya. Kulüp düzelemiyor köklü format lazım. Kimi getirsen getir bi türlü dikiş tutmuyor hani böyle ipin ucu kaçar ya bi daha denk gelmez.
Hic goremedimseni aksam tek ben savundum!!
herkese sorabilirsinHic goremedim