- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Gecenin tek güzel tarafı vardı bence oda mitsönün baya iyi bir herif çıkması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giresunun iyi takim oldugu gecen sezondan da belliydi.takim halinde oynayan bi takim, gecen hafta ads macindaki ilk 25 dkyi izleseydi burdakiler anlardi.adana macini da birakmadilar son ana kadarBu arada Giresun iyi takım demiştik geçen hafta. ADS maçında da full kapansalar puan alabilirlerdi.
Kadroları kötü ama birlikte hareket ediyorlar. Şu Hayrullah denilen herife az yüklensek dağılacaklardı.
Debelenme boşuna FT hocan gelmeyecek.Giresunun iyi takim oldugu gecen sezondan da belliydi.takim halinde oynayan bi takim, gecen hafta ads macindaki ilk 25 dkyi izleseydi burdakiler anlardi.adana macini da birakmadilar son ana kadar
Giresun kume dusmez,hatta orta siralarda bitirir muhtemelen50.000 seyirci önünde muhtemelen sezon sonunda küme düşecek takıma yenildik . Kahroldum
Dünkü hakem resmen egolarını tatmin ediyodu. Fener ts bjk maçlarında verdikleri veremedikleri herşeyi bizim maçlarda o kadar rahat veriyolar ki. Bu 3 senedir böyle. Bunun böyle olmasını isteyen bir yapı var içerde belliki ve halen temizlenmediYav Akbaba'ya uçan tekme gibi bir şey atıldı
Böyle böyle oyuncular özgüven kaybediyor. Sergio konusu da öyle, indirdiler faul vermedi gitti kart gördü saçma faulle.
Bizde o kapalı savunmaları açacak mertens dışında bir adam göremiyorum şahsen. Bazı maçlarda belki daha üretken oluruz ama genele yayabilmemiz lazım istikrarlı şekilde. Solda trezeguet ilerde cornelius tarzı bir adam arkalarında da iyi bir 10 no her türlü açardı dünkü giresunu. Trezeguet'i kaçırmamız kötü olduİdeal kadro beraber henüz 5 dk oynamadı.
Dün de yenmek çok kolay olabilirdi doğru hamlelerle.
Karşında kapanan takım iyi olsa da oyuncular belli.
Gelmeyecek zaten.Ben giresundan bahsettiydim ama Okan duzelir umarim,okan boyle devam ederse kim gelir onu da bilemiyorum.puan farki trabzonla 6 olursa,taraftar en ufak sabir göstermez okanaDebelenme boşuna FT hocan gelmeyecek.
+ Sergio ve Yunus. Yunus'u yanlış kullanıyoruz.Bizde o kapalı savunmaları açacak mertens dışında bir adam göremiyorum şahsen. Bazı maçlarda belki daha üretken oluruz ama genele yayabilmemiz lazım istikrarlı şekilde. Solda trezeguet ilerde cornelius tarzı bir adam arkalarında da iyi bir 10 no her türlü açardı dünkü giresunu. Trezeguet'i kaçırmamız kötü oldu
Harit hamlesi gelir mi reis ne dersin+ Sergio ve Yunus. Yunus'u yanlış kullanıyoruz.
Neyse ben Evander veya benzeri bir profil yani dribblinci ofansif orta saha alınmalı diye bu yüzden diyordum.
Torreira - Midstjö ile 1-0ı oynadık, akıl tutulması.
Gs tarihinin belki de en kompakt takımıydı o takım. Kenardan ziyade iç gibi oynadıkları için hem savunmada etkiliydiler hem de hücumda beklere koridor açıyorlardı. Bunu Yunus belki yapar da Kerem daha çizgide oynamayı seviyor gibi onunla olmaz. Burak'ı falan almayıp bozmasaydık keşke o takımı , tabi Elmander'in sakatlığı da komple değiştirdi işi de hakikaten izlemesi çok keyifliydi 11-12 kadrosunu.En iyi sezonlardan 2011-2012 emre çolak sol kanat engin sağ kanat oynuyordu takım tıkır tıkır işliyordu
ikisinden beklediğin şeye bağlınormalde bir topçuyu överken diğerini gömmeyi sevmem de sergionun bu kadar gomulup miçonun övülmesi sıktı artık. adam dün öne oynadığı topların çoğunu rakibe verdi ne anlatıyorsunuz yaw
sergio
Ekli dosyayı görüntüle 173682
miço
Ekli dosyayı görüntüle 173681
Giresun düsmez50.000 seyirci önünde muhtemelen sezon sonunda küme düşecek takıma yenildik . Kahroldum