Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pva–Kerem tarafında oyun sisteminin değişmesi lazım. Okan hoca Kerem'i içe kat ettirip Pva yı çizgiden ilerletiyor. Bana göre tam tersi olması lazım Pva içe kat edip Kerem çizgiden gitmesi lazım. Çünkü Kerem açık alanda dar alana göre daha etkili. Bu bahsettiğim sistemi Barça maçında yapmıştık Kerem hayatının maçını oynamıştı.

Ayrıca Hakan Keleş iyi hoca millet giresunu küçümsemiş ama gayet derli toplu oynadılar. Hakan hoca Yunus tehlikesini görmüş 90 dk onu kitlediler. Sağ kitlenince sol da benim dediğim sistem olmayınca hücumu sonuçlandıramadık.

Bu arada Giresun iyi takım demiştik geçen hafta. ADS maçında da full kapansalar puan alabilirlerdi.

Kadroları kötü ama birlikte hareket ediyorlar. Şu Hayrullah denilen herife az yüklensek dağılacaklardı.
Giresunun iyi takim oldugu gecen sezondan da belliydi.takim halinde oynayan bi takim, gecen hafta ads macindaki ilk 25 dkyi izleseydi burdakiler anlardi.adana macini da birakmadilar son ana kadar

Şu 3 yerli mevzusu cidden eli kolu bağlıyor yerli bir oyuncunun alternatifi eğer yabancı olursa 1 oyuncu değiştirmek için en az 2 oyuncu değiştirmen gerekiyor.

Giresunun iyi takim oldugu gecen sezondan da belliydi.takim halinde oynayan bi takim, gecen hafta ads macindaki ilk 25 dkyi izleseydi burdakiler anlardi.adana macini da birakmadilar son ana kadar
Debelenme boşuna FT hocan gelmeyecek.

Yav Akbaba'ya uçan tekme gibi bir şey atıldı

Böyle böyle oyuncular özgüven kaybediyor. Sergio konusu da öyle, indirdiler faul vermedi gitti kart gördü saçma faulle.
Dünkü hakem resmen egolarını tatmin ediyodu. Fener ts bjk maçlarında verdikleri veremedikleri herşeyi bizim maçlarda o kadar rahat veriyolar ki. Bu 3 senedir böyle. Bunun böyle olmasını isteyen bir yapı var içerde belliki ve halen temizlenmedi

İdeal kadro beraber henüz 5 dk oynamadı.

Dün de yenmek çok kolay olabilirdi doğru hamlelerle.

Karşında kapanan takım iyi olsa da oyuncular belli.
Bizde o kapalı savunmaları açacak mertens dışında bir adam göremiyorum şahsen. Bazı maçlarda belki daha üretken oluruz ama genele yayabilmemiz lazım istikrarlı şekilde. Solda trezeguet ilerde cornelius tarzı bir adam arkalarında da iyi bir 10 no her türlü açardı dünkü giresunu. Trezeguet'i kaçırmamız kötü oldu

Bizde o kapalı savunmaları açacak mertens dışında bir adam göremiyorum şahsen. Bazı maçlarda belki daha üretken oluruz ama genele yayabilmemiz lazım istikrarlı şekilde. Solda trezeguet ilerde cornelius tarzı bir adam arkalarında da iyi bir 10 no her türlü açardı dünkü giresunu. Trezeguet'i kaçırmamız kötü oldu
+ Sergio ve Yunus. Yunus'u yanlış kullanıyoruz.

Neyse ben Evander veya benzeri bir profil yani dribblinci ofansif orta saha alınmalı diye bu yüzden diyordum.

Torreira - Midstjö ile 1-0ı oynadık, akıl tutulması.

En iyi sezonlardan 2011-2012 emre çolak sol kanat engin sağ kanat oynuyordu takım tıkır tıkır işliyordu
Gs tarihinin belki de en kompakt takımıydı o takım. Kenardan ziyade iç gibi oynadıkları için hem savunmada etkiliydiler hem de hücumda beklere koridor açıyorlardı. Bunu Yunus belki yapar da Kerem daha çizgide oynamayı seviyor gibi onunla olmaz. Burak'ı falan almayıp bozmasaydık keşke o takımı , tabi Elmander'in sakatlığı da komple değiştirdi işi de hakikaten izlemesi çok keyifliydi 11-12 kadrosunu.

normalde bir topçuyu överken diğerini gömmeyi sevmem de sergionun bu kadar gomulup miçonun övülmesi sıktı artık. adam dün öne oynadığı topların çoğunu rakibe verdi ne anlatıyorsunuz yaw

sergio
Ekli dosyayı görüntüle 173682

miço
Ekli dosyayı görüntüle 173681
ikisinden beklediğin şeye bağlı
ben mitsjö den defansif oyun ve dinamizim bekliyordum beni mutlu etti
sergio dan yaratıcılık ve liderlik bekliyordum: bu maç özelinde beklediğimi alamadım ama bunda hakemin de payı var iki net faulü çalmadı ona güvenen giresunlular sert girmeye başladı. duran topları iyi kullanıyor ama nedense hâlâ iyi bir korner göremedim.

sergio fizik kalitesini arttırmazsa 4 yıllık mukavele bizim için eziyete dönüşebilir ama olurda fizik kaliteyi arttırıp takım sistemi oturursa prime time selçuk verimi alırız.

Visca sakatlandi,trabzon yerine yabanci kanat getiriyor hemen.bizde hucumda bi tek mertens var hala.butun yaz ön taraftaki yabanci yetersizliğinden soz ettim.yabanci solkanat,10 numara lazım diye.simdi solbekte lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt