Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana ne oluyor? Oynadigi 15 dk, akbabanin 60 dksi gibiydi. Haftaya full hazir olup 50-60 dk cikarir. Bos yapma
Bos yapan sensin 15 dk oyunu yayacagini nerden biliyosun hoca oynayacak durumda degil diyo sen konusuyosun. Sacma yorum yaparsan cevap veririm o zaman icinden gecir buraya yazma

Olsen geldiyse bu saatten sonra baska bir defansa gerek yok. Buyuk ihtimal Luyindama gonderilmistir o sebeple aliyoruzdur.

Ancak Nelsson satilirsa istedigimiz fiyata o zaman 1.90 boyunda kaliteli bir stoper daha alinabilir, artik takimin boyu o kadar kuculdu ki ligin en kisa boy ortalamasi kesin bizim takimdir. Biraz da fizik ustunlugu kurmak icin boylu/kuvvetli oyunculara yonelsinler. Duran toplar yine problemli olacak yoksa. Denayer falan da alinmasin o yuzden.
Nelson satılırsa omeragic nasıl olur. Çok sakatlık yaşamış ama videolardan izledim ne kadar yeterli gelir bilmem yanlız topla çıkışları tekniği iyi. Nelsonun bana göre en eksik yani topla cikamamasi, önü boşken bile denemiyor fazla

ben fatih hocaya hak verdim,az sans verdi diye.sen ne diyosun yav..2021de şampiyonluga giderken terime neler dedim,keremi oynatmıyo diye

O şampiyonluğun kaçmasının sebebi Kerem'in az süre alması değil. Fatih hocanın Falcao Mostafa ile maçlara çıkması ve Emre Akbaba ısrarı. Aynı hataları Okan Buruk yapıyor şimdi. Tek tek oyuncuları suçlamayı salmak lazım. Önce teknik direktör oynamak istediği şablonu kursun böyle kimin ne yaptığı belli olmayan 2 haftalık futbolla ligin sonu gelmez.

şampiyonluğun benim için şifresi: sörloth gibi bir santrafor, trezeguet gibi bir sol kanat ve iyi bir 10 numara. bu üçü gelirse takım düzelir bence

6ee99b02-b512-4a4f-b41a-21ec14de0ec8

Almak uzere oldugumuz stoper Hanche Olsen’in hava toplarindaki istatistiklerini asagiya birakiyorum. Gecen sezon ki hava topu ortalamasi cok kotu.

- 2021-2022’de Gent formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 1.3 (37 mac)

- 2020-2021’de Gent formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.0 (31 mac)

- 2020’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.2 (18 mac)

- 2019’da Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.9 (29 mac)

- 2018’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 1.9 (23 mac)

- 2017’de Stabaek formasiyla kazandigi hava topu ortalamasi 2.1 (28 mac)
Gent tam anlamıyla oyuncusuyla ve hocasıyla savunma takımı top rakipteyken bu şekil oynuyolar.Bizim oyun planımıza göre ters bi oyuncu bence bu oyuncunun transferi soru işareti.Bizim sistemimize uyar mı bilmem.Hava topu meselesine gelince stoperde 3 kişi de oluyo 5 kişi de oluyo 6 kişi de oluyo yeri geliyo orta sahalarda stoperde bekliyo.Bu kafa topu oranı dağılımı böyle olmuştur istatistiklere bakınca bence.Milli takımda aldığı süreler bakılınca bizim sistemimizle aynı olan bi takımda oynamış ve maçları izlemedim ama maç yorumlarına göre o maçlarda derli toplu oynamış.Gent maçlarını izledim oyuncunun çalışkan bi oyuncu öyle hata yapan bi oyuncu da değil fazla ama dediğim gibi bizim sistemle uyumu olur mu soru işareti bence başka bi oyuncu almalıydık eğer aldıysakta bize desteklemek düşer reis..
gent-standard-liege-maçı-andreas-hanche-olsen-1.jpg

--------------------okan--------------------

dubois-- nellson------olsen-------mert müldür

yunus------torreira---oliveira----------djenepo

--------------ayoze perez(cabellos-evander)--------

----------------belotti-----------------

yedekler:midsö,mertens,kerem,emre akbaba,hamza,seferovic,kouame,abdulkerim,beknaz

6-1 yendikleri Club Brugge macini izledim de oyle hantal biri degil. 3’lunun saginda oynadi. Kesici bir stoper. Ayagi iyi ama geriden topla cikislarini goremedim. Biraz Nelsson gibi yani. Defans arkasina atilan toplardaki hizini gorebilmek icin daha fazla macini izlemek lazim.
Detayli bir scout raporu var burada. Okumak istersin diye linki birakiyorum

şampiyonluğun benim için şifresi: sörloth gibi bir santrafor, trezeguet gibi bir sol kanat ve iyi bir 10 numara. bu üçü gelirse takım düzelir bence
2017 yazında 10 transfer lazım deyince,laf yiyodum.sonra sonra anlaşıldı marianonun,fernandonun,ndiayenin,belhandanın,fegheoulinin değeri.bruma,podolski ve sneijderi kaybetmiştik üstelik

şimdi net 3 yabancı hücumcu lazım ilk 11e.twitterda Galatasarayın ihtiyacı stoper diyen rakip taraftarlar vardı,belotti mevzusunda korkup.dünkü yenlgi iyi oldu,eksiklerin görülmesi için

Bizim kanatlardan en az birinde çizgi oyuncusu oynamamız gerek kapanan rakibin dengesini bozmak için. Bakalım nasıl çözeceğiz bu problemi.

Maç başlıklarında yazıyorum Galatasaray son 3–4 senedir gol pozisyonlarını riyakarca harcıyor. Sanki maçta 3,4–0 öndeymişiz gibi oyuncular layloylom davranıyor.

İkinci bir sorunda bencillik bu konuda da baya öndeyiz. Kerem'in pozisyonu konuşulmuş orada sefere veya yunusa pas vermesi gerekti. Dün bir de Gomis'in Boey'e vermediği pas vardı. Boey bomboştu. Keza gene Gomis Sefer'in sağ ayağıyla çıkardığı kısa şutta oraya koşup o topu zımbalaması lazımdı. Gomis oyuna girecekse Antalya maçı gibi son 10 dk kala filan girmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt