Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oliveira böyle ağır çekim oynamaya devam ederse herhangi bir dizilişte oynaması mümkün olmaz

sertlik görünce sindi gitti. bir kaç kez mücadele etmeden driblingi kesip topu teslim etti.

hazır değildir diyelim şimdilik.
Kariyeri boyunca hic hazir duruma gelemedigi icin her sene takim degistiriyo son 10 senede 8 oldu

Bu arada dun kornerden de 1 pozisyonumuz oldu. Arka direkte sergio topu iyi ceviremedi. Iyi vursa kale bostu. Yani gene iyi kötu kerem, seferovic 2 ve segio 4 net pozisyonumuz vardi golle sonuclanacak. Sonra pva iceri iyi cevirebilse ordanda 2 net pozisyon cikardi. Rakip hic gelemiyordu. Ilk yarida dönen toplari cok iyi aldik misyö ile top hep bizde kalmisti. Yani öyle karalar baglayacak durumumuz yok biraz becerikli olsak cok rahat alirdik maci abdulun hatasina ragmen

O gol olsa bile sayilmicakti
Sayılmaması değil ki sorun. Kerem bir dahakine adam gibi su pası versin diye herkes eleştiriyo. Kanat oyuncusu ilk işi asist yapmak sonra gol atmak. Ben oldum yıldızım havası en tehlikeli şey. Demekki insanlar uyuz olmaya başladı bu hareketlere. Keremde az kendine gelsin. Kimse bunu cekmek zorunda değil. Oynayacaksa adam gibi oynasın oynamayacaksa yolu açık olsun.
Bu arada söylediklerim senle alakalı değil renktas. Kereme çok kızıyorum onu dile getirmeye çalıştım. Hepimiz severiz Keremi ama biraz kendine gelmesi lazım böyle olmaz

bunu söylemek üzücü ama dün babel bile olsa gol atabilirdik

Sayılmaması değil ki sorun. Kerem bir dahakine adam gibi su pası versin diye herkes eleştiriyo. Ben oldum yıldızım havası en tehlikeli şey. Demekki insanlar uyuz olmaya başladı bu hareketlere. Keremde az kendine gelsin. Kimse bunu cekmek zorunda değil. Oynayacaksa adam gibi oynasın oynamayacaksa yolu açık olsun.
Bu arada söylediklerim senle alakalı değil renktas. Kereme çok kızıyorum onu dile getirmeye çalıştım. Hepimiz severiz Keremi ama biraz kendine gelmesi lazım böyle olmaz
O konuda hemfikiriz bence performansinda düsüklük var ve cok simarik antipatik bi tarzi var.abisi fanatik fenerli sike sürecinde attigi tweetler var büyük ihtimal keremde öyle ordan geliyo olabilir sevimsizligi

Şu anda bu sezon 24 milyon euro harcanmış durumda transferlere. Geçen sene harcanana göre hemen hemen aynı bir rakam. Demek ki sizin beceriksizliğinizmiş be Necati
Maaşlarda ciddi fark var, sadece bonservis olarak bakarsan doğru olmaz.

O konuda hemfikiriz bence performansinda düsüklük var ve cok simarik antipatik bi tarzi var.abisi fanatik fenerli sike sürecinde attigi tweetler var büyük ihtimal keremde öyle ordan geliyo olabilir sevimsizligi
Fenerli değildir kendisi bence. Öyle olsa gelmezdi bize diye düşünüyorum. Ailelerde oluyor böyle. Başka takımı tutanlar normal o bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt