Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
😁:cautious:

1660494716070.webp

reis o yuzden surpriz diye bağırdım ya 1 2 sayfa evvel

Görmedim o mesaji. Ben Nevzatin tweetini gördügümden sonra aklim direkt Ndayishimiye'ye gitti. Acaba Luyindamayi satip, o bonservisi + kadroya alinmayan Taylani mi teklif ederiz diye düsünmüstüm.

Hele Azubuikeyi yollarlarsa, tek 3 6/8 Nolari kaliyor. Herif bizde iki pozisyonu birden yedeklemis olur ve sonra satilma potansiyelide varyasi sayesinde

Ama herhalde hic ismi cikmamis biri gelir ve benim düsüncem yanlis cikar.

Torreira bence penalti degil
Emre %100 penalti ama VAR'dan donebilir. Pozisyondan once faul verebilirler
Antalya net kendini atti. Sari kart yemeliydi.
Bunlar skoru etkileyen pozisyonlar ama skoru etkilemeyen sari kart, faul filan aleyhimize suruyle ki bence daha can sıkıyor.

Torreira bence penalti degil
Emre %100 penalti ama VAR'dan donebilir. Pozisyondan once faul verebilirler
Antalya net kendini atti. Sari kart yemeliydi.
Bunlar skoru etkileyen pozisyonlar ama skoru etkilemeyen sari kart, faul filan aleyhimize suruyle ki bence daha can sıkıyor.
Torreira'nın pozisyonu bence net penaltı renktaş

Orada hiçbir şekilde adama dokunamazsın

Aynısı fb veya bjk'ye yapılsa bak nasıl çalıyorlardı penaltıyı

İşte böyle böyle ligde hep potada tutuyorlar onları

Bizim ise sesimiz dahi çıkmıyor

Dünkü maçta şu penaltıları çalsalar bugün bambaşka konuşuyor olacaktık

Valla adam megafon tutuyo biseyler yapıyo diğeri her maç elinde tabletle pozisyon kovalardi gayette ise yarıyor. Bak fenere bjkye en ufak hata yok. Bizim maçlarda hakemler sarı elinde geziyor. Biz aglasaktan ziyade taraftar ne işe yarar. Sen gazı ver sal taraftari üzerlerine bak bakalım neler oluyor. Sal derken gidipte kimseye saldırısın demiyorum. Ama tepki gösterirsen düzelir. Tepkinin şeklini ben bilmiyorum ama yol bulunur elbet.
okan buruk hakemlerin Galatasaraya adaletli olmayacagını futbolculuk döneminden iyi bilir.işi hakeme bırakırsa öyle oyun planı vs olmadan,kalması imkansız.akhisardayken ofsayt golle terimli Galatasarayı kupada eleyen,operasyonla şampyonlugumuzu calan takımın hocası kendisiydi.

öyle tudora Galatasaraya yakısmıyor diyerek hocalık yapılmaz.o tudor belki marsilyada iletişim sorunu yaşasada basarılı olacak.okanın kendisi de ekimde yolcu oalcak belki de

Bizim lehimize hata bile değil. Tartışmalı pozisyonu haklı yere bize verse bile hakemlerin akıbeti ne oluyor bakım bakalım. Bunlar hakemlere gizli mesaj. Galatasaray işin içindeyse hakli bile olsa var devreye girmeyecek. Eğer Galatasaray a adaletli maç yönetirseniz hakkını verirseniz sizi dinlendiririz. Bu düzeni kim kurduysa onlari bitirmeden bu iş duzelmez. Yılanın başını ezmek gerekiyor. Sahadaki hakemler mesajı çok ne alıyor ve uyguluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt