- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Evander kimin yerine şu an zaten sergio da yedek kalabilirseferle kerem yedeğe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evander kimin yerine şu an zaten sergio da yedek kalabilirseferle kerem yedeğe
Evander kimin yerine şu an zaten sergio da yedek kalabilir
en azından senin gibi nefes almayı öğrenip bu yaşa gelmedim.Senin yorum yapabilme yetkinliğinin olması beni epey şaşırtıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
EziklerSari ve kirmizi uyeler neden hep isler kotu gitmeye basladiginda ortaya cikiyor kimsiniz ulan siz
bütün şevkimi kırdın
yurtdışını tercih ederse fb alır sergencim ne yazık kiBelotti şerefsizi roma isi ne oldu?yarin pazartesi.gorecegiz o paraya tav olup olmadığını
reis o yuzden surpriz diye bağırdım ya 1 2 sayfa evvel
Torreira bence penalti degilSadece 2 haftada
![]()
İnsanları böyle kategorize edemezsiniz Semih beySari ve kirmizi uyeler neden hep isler kotu gitmeye basladiginda ortaya cikiyor kimsiniz ulan siz
Torreira'nın pozisyonu bence net penaltı renktaşTorreira bence penalti degil
Emre %100 penalti ama VAR'dan donebilir. Pozisyondan once faul verebilirler
Antalya net kendini atti. Sari kart yemeliydi.
Bunlar skoru etkileyen pozisyonlar ama skoru etkilemeyen sari kart, faul filan aleyhimize suruyle ki bence daha can sıkıyor.
Dün ki verilemeyen penalti!
okan buruk hakemlerin Galatasaraya adaletli olmayacagını futbolculuk döneminden iyi bilir.işi hakeme bırakırsa öyle oyun planı vs olmadan,kalması imkansız.akhisardayken ofsayt golle terimli Galatasarayı kupada eleyen,operasyonla şampyonlugumuzu calan takımın hocası kendisiydi.Valla adam megafon tutuyo biseyler yapıyo diğeri her maç elinde tabletle pozisyon kovalardi gayette ise yarıyor. Bak fenere bjkye en ufak hata yok. Bizim maçlarda hakemler sarı elinde geziyor. Biz aglasaktan ziyade taraftar ne işe yarar. Sen gazı ver sal taraftari üzerlerine bak bakalım neler oluyor. Sal derken gidipte kimseye saldırısın demiyorum. Ama tepki gösterirsen düzelir. Tepkinin şeklini ben bilmiyorum ama yol bulunur elbet.