Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele övmek değil kötü yönettiği maçda elestirilir bende elestirdim ama sizin yaptığınız daha ilk maçlarında bundan olmaz yenisi gelsin demek. Bu yanlış bence daha takım oturmamışken orta sahalari daha bu hafta ilk kez maça çıkmışken bu tarz eleştiriler yapıcı değil yıkıcı olur.
bi oyun planı olduguna ikna eder,oyuncu değişikliklerinde saçmasapan davranmazsa belki bi şansı olur bu takımda.benim desteklememe ihtiyacı yok okan hocanın.siz destekleyin

Bu forum iyiden iyiye bozdu kendini geçen seneki yaşanan kötü seylerden mi nedir bilemiyorum ama ruh sağlığı futbol anlamında iyice bozuldu milletin bir süre dışardan okumak daha iyi olacak ban yememek adına herkese hayırlı akşamlar dilerim.

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasrettin Hoca fıkrası gibi herkes haklı.
Efendim 2 kişi tartışırken hoca efendi gelmiş demiş hayrola?
Adam demis hocam böyle böyle hoca demiş haklısın.

Öteki atlamış demiş olurmu öyle şey böyle böyle oldu hoca demiş haklısın

Dışarıdan biri demiş yahu dinlerken ikisinede hak verdin hoca demiş vallahi kardesim sende haklısın.. Normalde böyle kadro kurulduğunda şampiyonluk havası oluşurdu.

Takım sagolsun geçen sene bize öyle bir tramva yaşattıki kim ne söylerse haklı okanla olmaz diyenlerde haklı kalması lazım diyende forvet lazım diyende haklı stoper lazım kanat lazım diyende kafayı yedirdiler bize dünkü maçtan sonra.

Okan hocanın tespitleri yerinde en azından oda görüyor nerede sıkıntı var .
Sorun tespiti yapıldığına göre çözüm de yakında gelecektir yardımcısı ile konuşmaları mac içinde güzel herseyi ben bilirim havasında değil.
İki maçtada golü erken bulamadık takım strese girdi .Bu maçta üzüntüm havayı yakalamıştık rüzgarı arkamıza almıştık yenilmek kötü oldu moraller bozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt