Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.302
- 101.515
- 5.238
bu gudubet nöbet bitmeli. başımıza gelmeyen kalmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir 1500 mesaj kadar daha kalsın yav![]()
bi oyun planı olduguna ikna eder,oyuncu değişikliklerinde saçmasapan davranmazsa belki bi şansı olur bu takımda.benim desteklememe ihtiyacı yok okan hocanın.siz destekleyinMesele övmek değil kötü yönettiği maçda elestirilir bende elestirdim ama sizin yaptığınız daha ilk maçlarında bundan olmaz yenisi gelsin demek. Bu yanlış bence daha takım oturmamışken orta sahalari daha bu hafta ilk kez maça çıkmışken bu tarz eleştiriler yapıcı değil yıkıcı olur.
Bir 1500 mesaj kadar daha kalsın yav![]()
Nasrettin Hoca fıkrası gibi herkes haklı.Bu forum iyiden iyiye bozdu kendini geçen seneki yaşanan kötü seylerden mi nedir bilemiyorum ama ruh sağlığı futbol anlamında iyice bozuldu milletin bir süre dışardan okumak daha iyi olacak ban yememek adına herkese hayırlı akşamlar dilerim.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seni özliyeceğim ahbert.
Murhanın ki yalan dolan. Baktı geliyo gelişmeler konuyu erken kapayıp yeni açtı tufaya gelmeyinNöbeti VASF&URHAN açmalıdır
İkisi aynı anda nöbet açsın konular birleşsin
B
C-) Oğuzhan BirdFucker
Onu yapsalarda bişey değişmeyecek ki. Anasını satıyim öyle saçma şeyler dönüyo ki Türk futbolunda Adamların ekmeğine yağ sürülcek. 20 maç seyircisiz verirlerilk iç saha maçında hakemler dikkatli olmalı