- 18 Temmuz 2009
- 81.870
- 239.044
- 5.093
Kaos teorisi nedir bilir misin36 Orta kesmisiz Girensun maçinda 16% basari orani var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaos teorisi nedir bilir misin36 Orta kesmisiz Girensun maçinda 16% basari orani var
Gözümün önünde PVA nin Boey‘nin Kazimcanin taca çikan ortalari canlaniyor. Açikcasi Flashback oluyorum.Ya gel tartışalım hadi nolacak. Çıkar argümanlarını koy ortaya.
Saracchi çok güzel ceza yayına doğru ya da penaltı noktasına doğru pas çıkarırdı orta değil de. Öylesi lazımGözümün önünde PVA nin Boey‘nin Kazimcanin taca çikan ortalari canlaniyor. Açikcasi Flashback oluyorum.
Okanball diyebilir miyizKaos teorisi nedir bilir misin
Trent orta yapmıyor, pas veriyor benim de anlattığım bu? EPLde neredeyse hiç bir takım öyle yarı sahayı geçip Caner gibi top şişirmez. Türkiye'deki orta anlayışı budur, çizgiye inmeye çalışılmaz ya da inip ceza sahası hizasındaki beke dönülüp boşluk bırakılmaz.Trent Alexander-Arnold'a hakaret olmuş resmen. Sabri de çok kolay yapardı orta hatırlıyorsunuzdur. Çift forvete dönüp Yunus - Kerem ortada da dönen toplar için Torreira Midjtsö koydun zaten. Ne diye yasakladın beklere orta yaptırmayı? Torreira ile göbekten mi delecektik sevgili hocam? diye sorarlar.
Beklerimizin en kolay yapabildiği şey Muslera'ya dönebilmek. 5 para etmezler hücum anlamında defans anlamında da. Sabri'nin basitçe dağa yolladığı ortalarını yaptığı sağ ayağı Boey'in de PVA'nın da 4 ayağından iyiydi. Yunus Kerem içeri kat ettiğinde çizgiye inip ceza sahasına pas çıkarsınlar beklentisi var herhalde hocanın 2 tane kazmadan. Olmaz o. Olmadı da. Yapamadılar da zaten.
Orta açmaya dayalı plan ne yaOkanball diyebilir miyiz
Bu arada merak ettim Okan Buruk Basaksehirde orta acmaya dayali bir oyun plani var miydi hatirlamiyorum
Trent orta yapmıyor, pas veriyor benim de anlattığım bu? EPLde neredeyse hiç bir takım öyle yarı sahayı geçip Caner gibi top şişirmez. Türkiye'deki orta anlayışı budur, çizgiye inmeye çalışılmaz ya da inip ceza sahası hizasındaki beke dönülüp boşluk bırakılmaz.
Orta, topun genelde amaçsız olarak havadan ceza sahasına şişirildiği bir şeydir, duran toplarda bile hedefe değil bölgeye atılır top.
Yine bunlardan iyiydi. yılda 2 milyon euro kazanan, ceza sahasındaki arkadaşının tam kafasına atmasa da yakınına top gönderecek yetenekte bekler lazım.Trent orta yapmıyor, pas veriyor benim de anlattığım bu? EPLde neredeyse hiç bir takım öyle yarı sahayı geçip Caner gibi top şişirmez. Türkiye'deki orta anlayışı budur, çizgiye inmeye çalışılmaz ya da inip ceza sahası hizasındaki beke dönülüp boşluk bırakılmaz.
Orta, topun genelde amaçsız olarak havadan ceza sahasına şişirildiği bir şeydir, duran toplarda bile hedefe değil bölgeye atılır top.
PvA çok iyi toplar da kesiyor, geçen sene kaç tane pozisyon var cumartesi de altı pasa kesti kimse yoktu.PVA devamlı dediğin işi yapıyor ama sıfıra inip attığı topların hepsi daha taşa gitti ..Biz çalışmıyoruz açık ve net yıllarca EPLde oynamış bir bekin gözünü kapatıp Allah ne verdiyse vurması normal bir durum değil..
Topun amaçsız sisirildigi pozisyon da kazimcanin seferovice ortasiydi sırf o orta için çocuğun güzellenmesi de komik geliyor..
İthal muz mu? Yerli muz mu?Bu orta başka orta
Muz
O dönemlerde hocalar orta açılmasına izin veriyordu. Bence güncelle eskiyi kıyaslamakla yanlış pencereden bakıyorsun. Boeyle PvAyı da ona yönelik çalıştır, açarlar altı pasa doğru bölgesel ortalar.Hea tamam benim anladığım orta da o. Sorun yok o zaman. Bek için orta yapmak en kolay iş deyince Sabri reisimiz geldi aklıma.Yine bunlardan iyiydi. yılda 2 milyon euro kazanan, ceza sahasındaki arkadaşının tam kafasına atmasa da yakınına top gönderecek yetenekte bekler lazım.
Hollanda muzuİthal muz mu? Yerli muz mu?