Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.157
- 18.532
- 2.268
verattiyi alma ihtimali varsa ki en başından beri imkansız olduğu belli ama onu istememek bana saçma geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman gardaşım forumu silkmesen bariZiyech ile İcardi uyumunu düşünmek beni azdırıyor.
Bak işte şimdi meşaleyi yaktın
verattiyi alma ihtimali varsa ki en başından beri imkansız olduğu belli ama onu istememek bana saçma geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 216319
Samoş şu habere RT çaktı genelde biten transfer olduğunda RT çakıyordu 8 çözülmüş.
Bak işte şimdi meşaleyi yaktın
Dembele napiyorZiyech ile İcardi uyumunu düşünmek beni azdırıyor.
Nargile içiyor.Dembele napiyor
Gardi varsa Mbappe bile gelebilir.eskiden de takip ediyormuş galiba onu da belirteyim de
belki bi bağlantısı vardır diye attım
ÇavuşevskiDembele napiyor
Veratti'yi beğenmiyor bizim millet, yani kimmich gelse korona oldu ciğeri bitik derler, de bruyne de sakat derler hatta messi gelse ona da yaşlı artik abd de tatil yapiyor derler.
Acaba kimi istiyor bu taraftar etebo mu?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
45 gündür bekletilen oyuncu Veratti'ymiş demek ki. Daha genç ve para kazandırma şansı yüksek oyuncular zorlandıysa (Gravenberch gibi) ve olmadıysa Veratti'ye "Pazartesi gel başla" demiştir Erden Başkan.veratti gelirse 8 numara icin transferi 3 ay bekletmeyi dogru yapmis yönetim