Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.209
- 64.057
- 3.473
bu yutup botunun adı geçenlerden kimseyi 30 dk bile olsa izlediğini sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saidou gibi mi?Ndidi cidden hata olur. Fazla defansif herif. 2 seneye Stoper olur
Sent from my SM-M127F using GSCimbom Forum mobile app
ndidi çok mu düşüşte ya niye bu kadar istenmiyor
Zaza da kolpa mı sence renkdaşım ?
leş herif, onun primeına koyayım. sürekli küfür yer dururndidi çok mu düşüşte ya niye bu kadar istenmiyor
Kiralık 750 bin yuro maaş, Verattinin eşine de 1 milyon yuro hava parası oldu bu işPsg veriyor da kendisi vazgeçti diye biliyorum
Sent from my SM-M127F using GSCimbom Forum mobile app
Zaza da kolpa mı sence renkdaşım ?
Sus lan burasi benim stres atma yerim.Seninlede karsilasip bi ter atmak isterimKes sesini yeter be herkese atar gider ne lan bu asabiyet burası senin stres atma yerin mi, çık sokağa hava al başlatma şimdi kendine
Amacımın seni güldürmek olduğunu düşünerek, kendini neden bu kadar önemsedin?Renktaş sal artık şu zaza esprisini tamam anladık zaha'ya zaza demiş de yeter. Komikde değil.
Her türlü karara saygımız sonsuz, hemen yazForum yönetimiyle Zaza şakalarının yasaklanması konusunda bir konuşma yapacağım renkdaşım.
Soumare gelsin ozamanleş herif, onun primeına koyayım. sürekli küfür yer durur
Ben öyle birsey mi dedim sadece komik değil dedim. Seni bunu düşündüren ne?Amacımın seni güldürmek olduğunu düşünerek, kendini neden bu kadar önemsedin?
Vasat oSoumare gelsin ozaman
Enisi dinlene dinlene dövSus lan burasi benim stres atma yerim.Seninlede karsilasip bi ter atmak isterim