Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndidi aradığımız isim değil ama makul fiyata hayır demem EPLyle kıyaslamamak lazım burada iş yapar..Bir de yaş hususu önemli açıkçası veratti ne kadar imkansız olsa da o yaşlarda birine yatırım yapmak mantıklı gelmiyor artık sıradaki isim max 26-27 olsun

Suat - Okan
InCollage_20230823_120838486.webp

Sent from my SM-M127F using GSCimbom Forum mobile app

Ndidi'yi getiren hoca ve yönetim parasını cebinden ödesin ben yangınımı yapayım peşinen.

Veratti falan hiç gerek yok son 2 yıldır aşırı bitik vaziyette ona vereceğimiz maaşı kıvırcığın bonservisine yatırın sulh içinde bitsin şu transfer dönemi.

Ciddiye aldığım bir durum yok bende buraya kafa dağıtmaya geliyorum yeri geliyor espri yapıyorum. Başka bir espri yap beraber gülelim ama aynı espriyi 10 sefer yapınca tadı kaçıyor. Benim demek istediğim bu. İstemeden kırdıysam da affola.
Bende buraya kafa dağıtmaya gelmiş olabileceğimi düşünmen yeterli.

Son gune kadar beklemenin luzumu yok, yeni gelen transferlerden Angelino haric hic biri oynamiyor. Dominguez ile anlasildiysa hemen bu hafta imzayi atip getirsinler. Herif en azindan direk maca cikar.

Gerçeklerle yüzleşelim, yılın en önemli maçına Oliviera Berkan orta sahasıyla çıkıyoruz. Ve bu bir basarızlıktır. Gs ın en önemli maçına bu risk ile çıkmamalıydık.

Ndidi aradığımız isim değil ama makul fiyata hayır demem EPLyle kıyaslamamak lazım burada iş yapar..Bir de yaş hususu önemli açıkçası veratti ne kadar imkansız olsa da o yaşlarda birine yatırım yapmak mantıklı gelmiyor artık sıradaki isim max 26-27 olsun

Ndidi'de zaten Verratti ile yasittir bence. Herif zamaninda U17 turnuvasindan önce yas testini gecemeyip kadro disi birakilmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt