Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi ergen mergen demişsinde senin futbol iqun olmadığından muhtemelen veratti kim bilmediğinden böyle konuşuyorsun biraz futbol izlesen bilsen sende onu istersin de sende belliki o çap yok ağzının ayarını bozma aklını aldırma bana
joe pesci gibi adamverratti'de italyan mafyasının orantısız şiddet sevdalısı tahsilatcı boyu var.
Verratti'yi istemeyen biri ya Verratti'yi hic izlememistir yada futboldan hic anlamiyordur.verattiyi alma ihtimali varsa ki en başından beri imkansız olduğu belli ama onu istememek bana saçma geliyor
bana mı diyorsun ?akın ismini bile yazamadığı oyunculara hayranlık besleyip duruyor zaniola zaniola kafa ütülüyordu şimdi de verattiye başlamış
Son donem cok kolay sakatlaniyorverratti çok sakatlanmıyor mu
Birakmiyor ki. Daha dogrusu birakmak istemiyorlar ama kendisi arkadaslarin yanina gitmek istiyor Suudi Arabistan'da. Senelik 25 milyon euro'ya Al Hilal ile anlasti, orada Neymar falan da var. Ama Al Hilal 30 milyon euro teklif etmis PSG de az bulup reddetti. Iki mislisini istiyor PSG diyen var.psg niye bırakıyor yaw verrattiden iyi adamları mı var bunların
geçen yıl da neredeyse 3000 dk oynamış sakatlığı yok gibi
evet ben de öyle biliyordum da 3000 dk oynamış yav nerdeyse geçen sezonSon donem cok kolay sakatlaniyor
Psg veriyor da kendisi vazgeçti diye biliyorumVerattiyi aklım mantığım almıyor.Psgnin 45e vermediği adamı biz hangi mantıkla alacağız yav , Erden başkanın elinde Nasser kallafinin kasetleri falan mı var
Talisca, De Paul, Verratti kolpaları bir an önce bitse keşke.
Not: Ndidi almayın aldırmayın.
Ndidi cidden hata olur. Fazla defansif herif. 2 seneye Stoper olurTalisca, De Paul, Verratti kolpaları bir an önce bitse keşke.
Not: Ndidi almayın aldırmayın.
Tam tersi.Psg veriyor da kendisi vazgeçti diye biliyorum
Sent from my SM-M127F using GSCimbom Forum mobile app