Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SamiYenHaberin takip ettigi bir kisi bizim Scoutlardan biri Redondoyu takip ediyormus diyor. Fernando Redondonun ogluymus

Bu Dominguez profil olarak müthiş duruyor yaş teknik hız falan ama 25e kadar Bolognadan neden ayrilmadi bir bilgin var mi bunla alakali?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok bir bilgim yok ama Arjantin'de Velez'de oynarken wonderkid olarak anılıyordu.

Bologna garip bir takım kolay kolay oyuncu bırakmıyor. Bunlar bir ara öne çıkan genç oyunculara sardılar o dönem Arjantin'den Dominguez, Danimarka'dan Skov Olsen, Belçika'dan şu an Arsenal'de oynayan Tamiyasu'yu falan aldılar.

Yani çocuk zaten level atlamak için artık gitmek istiyor takımdan sözleşme yenilemiyor. Ayrılık kaçınılmaz ve eğer 40 gündür bizi bekleyen oyuncu o ise valla yarın ilk uçakla indirilmesi lazım. Hafta sonu oynadıkları Milan maçında izledim sahada yok gibiydi kafada bitirmiş Bologna'yı.

Çok bir bilgim yok ama Arjantin'de Velez'de oynarken wonderkid olarak anılıyordu.

Bologna garip bir takım kolay kolay oyuncu bir bırakmıyor. Bunlar bir ara öne çıkan genç oyunculara sardılar o dönem Arjantin'den Dominguez, Danimarka'dan Skov Olsen, Belçika'dan şu an Arsenal'de oynayan Tamiyasu'yu falan aldılar.

Yani çocuk zaten level atlamak için artık gitmek istiyor takımdan sözleşme yenilemiyor. Ayrılık kaçınılmaz ve eğer 40 gündür bizi bekleyen oyuncu o ise valla yarın ilk uçakla indirilmesi lazım. Hafta sonu oynadıkları Milan maçında izledim sahada yok gibiydi kafada bitirmiş Bologna'yı.
O zaman alalım.

Benim ilk tercihim Bayern'deki uzun Hollandalı. İkinci sıraya kıvırcığı yazarım ama bunlar pek mümkün gözükmeyen transferler. Bu durumda en makulü Dominguez gibi duruyor. Gayet de iyi topçu. Torreira'da Güney Amerikalı bence diğer isimler olmuyorsa hemen indirmek lazım.
Ziyechten önce Guendouzi bende istiyordum da bir takıma 2 magripli çok oluyor hocam

Torreira-Transfer-Berkan-Oliveira 6-8 rotasyonu muhtemelen böyle olacak.Kerem Demirbay 10da kullanır.Oliveira'yı yollasan aynı katkıyı verecek adamı daha düşük maliyete transfer edebilir misin?Pek kolay değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt