Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok bir bilgim yok ama Arjantin'de Velez'de oynarken wonderkid olarak anılıyordu.Bu Dominguez profil olarak müthiş duruyor yaş teknik hız falan ama 25e kadar Bolognadan neden ayrilmadi bir bilgin var mi bunla alakali?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman alalım.Çok bir bilgim yok ama Arjantin'de Velez'de oynarken wonderkid olarak anılıyordu.
Bologna garip bir takım kolay kolay oyuncu bir bırakmıyor. Bunlar bir ara öne çıkan genç oyunculara sardılar o dönem Arjantin'den Dominguez, Danimarka'dan Skov Olsen, Belçika'dan şu an Arsenal'de oynayan Tamiyasu'yu falan aldılar.
Yani çocuk zaten level atlamak için artık gitmek istiyor takımdan sözleşme yenilemiyor. Ayrılık kaçınılmaz ve eğer 40 gündür bizi bekleyen oyuncu o ise valla yarın ilk uçakla indirilmesi lazım. Hafta sonu oynadıkları Milan maçında izledim sahada yok gibiydi kafada bitirmiş Bologna'yı.
Berkan'dan kesin çıkacağız gibi gözüküyor. Atakan Karazor, Emirhan İlkan, Salih Özcan üçlüsünden en az biri alınacak gibi duruyor.Atakan Karazor diye birininde adı geçiyor. Oraya yerli de gelecek kesin.
Mercato
Benim ilk tercihim Bayern'deki uzun Hollandalı. İkinci sıraya kıvırcığı yazarım ama bunlar pek mümkün gözükmeyen transferler. Bu durumda en makulü Dominguez gibi duruyor. Gayet de iyi topçu. Torreira'da Güney Amerikalı bence diğer isimler olmuyorsa hemen indirmek lazım.
Ziyechten önce Guendouzi bende istiyordum da bir takıma 2 magripli çok oluyor hocamBenim ilk tercihim Bayern'deki uzun Hollandalı. İkinci sıraya kıvırcığı yazarım ama bunlar pek mümkün gözükmeyen transferler. Bu durumda en makulü Dominguez gibi duruyor. Gayet de iyi topçu. Torreira'da Güney Amerikalı bence diğer isimler olmuyorsa hemen indirmek lazım.
Yedek kafasıyla alacaksak en doğrusu Emirhan olur. Salih gelirse 11e gelir.Berkan'dan kesin çıkacağız gibi gözüküyor. Atakan Karazor, Emirhan İlkan, Salih Özcan üçlüsünden en az biri alınacak gibi duruyor.
Vay anasini bizim taraftar Verratti’yi istemiyor.
Su an premier league’de 20 takimin 18inde ilk 11 baslar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oliveira satılırsa Şubat ayinda hepimiz Survivor saflarına geceriz masmalesef
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi