Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.780
- 10.963
- 2.168
Ciddiye almanBen öyle birsey mi dedim sadece komik değil dedim. Seni bunu düşündüren ne?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddiye almanBen öyle birsey mi dedim sadece komik değil dedim. Seni bunu düşündüren ne?
Dun gece 10.30da yazdim bunu.Duyumları önceden alıyorum ve forumda artık az yazıyorum.Siz dalaşmaya devam edin,ben inime gidiyorumVeratti![]()
Dinlenmeden dovmek isterim.Enisi dinlene dinlene döv
Dun gece 10.30da yazdim bunu.Duyumları önceden alıyorum ve forumda artık az yazıyorum.Siz dalaşmaya devam edin,ben inime gidiyorum
Herkesin mutabık kaldığı bir isim gelmeyecek hiçbir zaman.
Ciddiye aldığım bir durum yok bende buraya kafa dağıtmaya geliyorum yeri geliyor espri yapıyorum. Başka bir espri yap beraber gülelim ama aynı espriyi 10 sefer yapınca tadı kaçıyor. Benim demek istediğim bu. İstemeden kırdıysam da affola.Ciddiye alman
kes sesini be ne boş adamsın ciddiye alıp cevap vermek bile iltifat sanaSus lan burasi benim stres atma yerim.Seninlede karsilasip bi ter atmak isterim
Bende buraya kafa dağıtmaya gelmiş olabileceğimi düşünmen yeterli.Ciddiye aldığım bir durum yok bende buraya kafa dağıtmaya geliyorum yeri geliyor espri yapıyorum. Başka bir espri yap beraber gülelim ama aynı espriyi 10 sefer yapınca tadı kaçıyor. Benim demek istediğim bu. İstemeden kırdıysam da affola.
Ndidi aradığımız isim değil ama makul fiyata hayır demem EPLyle kıyaslamamak lazım burada iş yapar..Bir de yaş hususu önemli açıkçası veratti ne kadar imkansız olsa da o yaşlarda birine yatırım yapmak mantıklı gelmiyor artık sıradaki isim max 26-27 olsun