Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Sergen seni severim ama dediklerinle söylediklerin arasında dağlar kadar fark var. Adam sakatlanıp geri dönecek diye kaç gündür bas bas bağırıyorsun şimdi de gelmiş premier lig ona bişeyler katacak diyorsun. Sakat adam premier lig çimeni koklayarak mı kendine bişeyler katacak :D komik olma lütfen
😀geri donecegi kesin,havayı solusun en azindan

Cicaldau 6,5m
Morutan 3,5

Toplam 10m

Belmas abv cik paramizi geri ver lan sinirim bozuldu gene

İkiniz niye böyle pesimist oldunuz la bugün? Dün Erden Timur ağzıyla açıkladı serbest kalma maddesinden daha yüksek bir rakam için çok uğraştıklarını. Bugüne kadar ne zaman uyuttu bu adam bizleri? Adam yalan söylememek için kimseyle konuşmuyor. Seneye 35 in üzerinde bir rakam almış oluruz merak etmeyin siz...

Böyle olsun ben özür dilerim, boşuna yangın yapmışım derim. AMA tersi olursa, 5m'luk kiralama sonrası ayağını eline almış ve depresyona girmiş bir Zaniolo dönerse Erden Timur ben becereemedim deyip özür dileyecek veya 30m açığı EK OLARAK cepten hibe edecek mi?

Zaniolo Villa kadrosunda her türlü oynar onda sorun yok da 35m€ serbest kalma maddesi olan adamdan 5+22m€'ya vazgeçmek komik.
Yav kolay bonuslar ile bet 35 alıcaz zaten bonus muhabbeti paranın çoğu Romaya gitmesin diye roma kendi payını 22 üzerinden alıcak işte taktik bu

Nevzat Dindar: "Hakim Ziyech konusunda kulüpten kimsenin karşılamamasının sebebi Galatasaray kulübü KAP'a herhangi bir bildirim yapmadı."

Fazla evham yapıyorsun. Satın alma şartları zor olsa zaniolo gitmezdi oraya. Adamın ayrılık mesajında bile geri dönmeyeceğinin sinyalleri var.

Beni sinyal falan ilgilendirmez, ben net açıklamaya bakarım. Ona bakarsan 15 gün önce hala ben Galatasaray'da mutluyum, CL'ye odaklandım falan da diyordu adam...

Nevzat Dindar: "Dün Erden Timur ile Galatasaray adasında 8 numara konusunda özel bir sohbetim oldu onu da birazdan anlatacağım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt