Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakim ziyech'in hayatını anlatan 13 dklık müthiş bir başyapıt

ah-shit-here-we-go-again.gif

Amma uzattiniz zaniolo yu iste adam geldi sampiyon etti gitti zarar ettirmeden. Gelirse geri gelir oynar gelmezse gelmez. Cokta buyutmenin anlami yok baska talibi yoktu demek. Cok buyuk bir potensyel gorselerdi aston villadan once top 10 takimlardan birisi alirdi 25-30 milyon eurolar suan cerez parasi cogu takim icin. Ben Rennes de kaliyorum adamlar her sene 100 milyon euroluk topcu satiyor nerdeyse.

Nevzat Dindar: "Zaniolo belli bir maç sayısı oynarsa opsiyon devreye girecek sonuçta Aston Villa birden fazla kulvarda mücadele ediyor rahatlıkla opsiyon devreye girer."

Nevzat Dindar: "S.Ramos her geçen gün Galatasaray'a yaklaşıyor. 3 hafta önce sorduğumuzda o rakamlara çıkmamız imkansız deniyordu ama her geçen süreç Galatasaray'ın lehine ilerliyor. Ramos öncelikle Galatasaray'ın Şampiyonlar ligi gruplarına kalmasını bekliyor."

şart sorulmanın ilerisindedir yav şu aşamada hâlâ şart sorulma mı olur

Açıklanacaktır. Senin derdine ne oluyor, hemen bilgi sahibi olsan neye faydası var?!..Kulübün mali denetmeni filansın da biz mi bilmiyoruz?..

KAP'ta açıklanmadıysa açıklanmayacaktır ya da üstü kapalı medyaya sızdırmalarla geçiştirilecektir. Ayrıca ben Galatasaraylıyım. Galatasaray'a dair her konuyu önemserim. Takımım kötü anlaşmalar yaparak elindeki değerleri 3 kuruşa kaybetsin veya değersizleştirsin istemem. Bu konulardan endişelenirim, dertlenirim. Sen dertlenmiyorsan sen bilirsin. Her anlaşmayı bir bildikleri vardır diye peşinen kabullenip sorgulamayacaktıysak, kaç gündür herkes neden Monchi'ye sövüyordu?

Kıyamam isim verirse Erden Timur yalanlamak zorunda kalıyormuş. Pvenk sanki transfer komitesinde görevli :) Kulüpten bilgi gelmese sen nerden bileceksin de isim yazacaksın? Erden Timur'dan habersiz isim sızıyorsa da o yapıda sıkıntı var demek ki yakında çöker.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt