Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar: "Muslera ve Icardi adadan ayrılırken o ara Erden Timur'u yakalayıp 8 numara transferini sordum. Taraftar büyük beklenti içerisinde bu transfer istediğiniz gibi olacak mı dediğimde direk ifadesi Galatasaray'ın kadrosuna yakışacak bu ligde fark yaratacak bir 8 numara transferi yapılacağını söyledi. Galatasaray taraftarı adına endişe edilecek bir durum yok."

36 LİG + en az 10 Conferences + 4-5 Lig Kupası ve FA Cup toplam 50 maç var bana göre 30 oynar. Bu arada Erden Timur çok kesin konuştu Zaniolo kesin ayrılmış gibi veda mesajı yayınladı. Bu işin içinde bir şey var kesin.

30 biraz zor bir sayı bence aksine. Tabi bir de üstüne 30 maç 1dk süre alması yetecek mi? Yoksa 45dk gibi sınır var mı o önemli. Hele sadece EPL falan gibi bir şart varsa zaten olmaz o iş...

sayılı gün çabuk geçer rengim @Onur Meraş

1692397003386.webp

geçen sene bir şekilde denk gelen alındı ki anlaşılabilirdi yeni yönetim yeni hoca filan

bu sene üzerine inşa edebileceğimiz bir yapı vardı ve nelsson da giderse o yapının yarısını sil baştan kurmuş olacağız ki çoğu da yazı komple boş geçirmiş 1 ay minimum hazırlık süresine ihtiyaç duyan oyuncularla

çok sıkıntılı bir süreç bekliyor takımı ve oksn hocayı

geçen sene alanya maçına kadar oyun oturmamıştı ama skor alabilmiştik bu sene de benzerine çok ihtiyaç olacak

biraz kendi kendimizi zora soktuk
Yaz başından beri söylüyoruz. Transferle kendisini 2-3 gün geçici tatmin edecek bağımlı tiplere anlatamazsın. İşin kötüsü gelen bir tane topçu dahi hazır durumda değil. Mis gibi takımdık. Takımın içinde bir tane sevimsiz tip yoktu mesela. Bu işin içinde saha dışı da bir sürü etmen var. Çalıştığın yerde ekibin çok iyidir bir tane adam gelir dışarıdan bütün sinerjiyi bozar. Bir türlü süreklilik yakalayamıyoruz ki yaz başı bu konuda çok umutluydum. Her yaz bir sürü transfer, sürekli değişim vs. bıktırdı artık. Bu kesinlikle sağlıklı değil. İnsan direkt soğuyor.

Liverpool a gitmis 1.7 ye almislar iki sene once simdi 20 ye gitmis 30 yasinda.
Millet takir takir satiyor

Nevzat Dindar: "Muslera ve Icardi adadan ayrılırken o ara Erden Timur'u yakalayıp 8 numara transferini sordum. Taraftar büyük beklenti içerisinde bu transfer istediğiniz gibi olacak mı dediğimde direk ifadesi Galatasaray'ın kadrosuna yakışacak bu ligde fark yaratacak bir 8 numara transferi yapılacağını söyledi. Galatasaray taraftarı adına endişe edilecek bir durum yok."
Abi bunlar nasıl gazeteci yav. Bunu bilmek için muhabir olmaya gerek yok ki, Erden Timur zaten transfer sezonunun başından beri aynı şeyi diyor.

Dubois yetersizinden kurtuluyoruz galiba ttdeki bizim hesaplar polonyalı bir bekten bahsediyorlar

Nevzat Dindar: "Maç günü motivasyon kaymasın diye Hakim Ziyech transferi Pazar günü açıklanır."

Nevzat Dindar: "Torreira'nın yanında Berkan oynayacak Oliveira'da ciddi bir düşüş var ön tarafta Icardi arkasında da Barış-Mertens-Kerem olacak."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt