Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.191
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
36 LİG + en az 10 Conferences + 4-5 Lig Kupası ve FA Cup toplam 50 maç var bana göre 30 oynar. Bu arada Erden Timur çok kesin konuştu Zaniolo kesin ayrılmış gibi veda mesajı yayınladı. Bu işin içinde bir şey var kesin.
Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Bugün gelen adamı 5 gün sonra sağlık kontrolüne sokacak değiliz yabu adam net OKAN BURUK
ya da ali yiğit bu
Yaz başından beri söylüyoruz. Transferle kendisini 2-3 gün geçici tatmin edecek bağımlı tiplere anlatamazsın. İşin kötüsü gelen bir tane topçu dahi hazır durumda değil. Mis gibi takımdık. Takımın içinde bir tane sevimsiz tip yoktu mesela. Bu işin içinde saha dışı da bir sürü etmen var. Çalıştığın yerde ekibin çok iyidir bir tane adam gelir dışarıdan bütün sinerjiyi bozar. Bir türlü süreklilik yakalayamıyoruz ki yaz başı bu konuda çok umutluydum. Her yaz bir sürü transfer, sürekli değişim vs. bıktırdı artık. Bu kesinlikle sağlıklı değil. İnsan direkt soğuyor.geçen sene bir şekilde denk gelen alındı ki anlaşılabilirdi yeni yönetim yeni hoca filan
bu sene üzerine inşa edebileceğimiz bir yapı vardı ve nelsson da giderse o yapının yarısını sil baştan kurmuş olacağız ki çoğu da yazı komple boş geçirmiş 1 ay minimum hazırlık süresine ihtiyaç duyan oyuncularla
çok sıkıntılı bir süreç bekliyor takımı ve oksn hocayı
geçen sene alanya maçına kadar oyun oturmamıştı ama skor alabilmiştik bu sene de benzerine çok ihtiyaç olacak
biraz kendi kendimizi zora soktuk
Ajax'i altyapimiz yapmisiz bresneijder
ajax - real - inter - gala
ziyech
ajax - chelsea - gala
Oha 2100 mü? Naptı bu adam
twit için yazmamıştım ama bu dönem samiyenhaber uçtuBunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Bugün gelen adamı 5 gün sonra sağlık kontrolüne sokacak değiliz ya
Abi bunlar nasıl gazeteci yav. Bunu bilmek için muhabir olmaya gerek yok ki, Erden Timur zaten transfer sezonunun başından beri aynı şeyi diyor.Nevzat Dindar: "Muslera ve Icardi adadan ayrılırken o ara Erden Timur'u yakalayıp 8 numara transferini sordum. Taraftar büyük beklenti içerisinde bu transfer istediğiniz gibi olacak mı dediğimde direk ifadesi Galatasaray'ın kadrosuna yakışacak bu ligde fark yaratacak bir 8 numara transferi yapılacağını söyledi. Galatasaray taraftarı adına endişe edilecek bir durum yok."
hee okey o konuda haklısın renktaşım katılıyorumtwit için yazmamıştım ama bu dönem samiyenhaber uçtu
Ya da olası bir puan kaybının üzerini kapamak amacıylaNevzat Dindar: "Maç günü motivasyon kaymasın diye Hakim Ziyech transferi Pazar günü açıklanır."