Valla cok ovuluyor bu adam bakalim porto bir iki seneye 80-90 a kime kitleyecek1.77 lik Busquets mi olur![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla cok ovuluyor bu adam bakalim porto bir iki seneye 80-90 a kime kitleyecek1.77 lik Busquets mi olur![]()
sebep o olsa bu kadar riske girmez daha düşük bir peşin bedele satarlardı. zaniolo tamamen arbitraj transferi bence yatırım transferi degil. zaniolo riskini 1 sene daha taşımak istemez erden timur. iddia ediyorum gelen en yuksek teklif 20 milyon olsa yine satılırdı.Ne bileyim nedenini arkadaşım. Sonuçta bazen yönetimler kötü anlaşmalar yapıyorlar. Hepsinin de farklı nedenleri oluyor. Ama ille fikir yürüt dersen, mesela: Orta saha alabilmek için Zaniolo'dan gelecek gelire çok güvendiler. Yerine de adam aldılar. Satmak zorunlu hale geldi ama beklediğimiz garanti teklif gelmeyince böyle son derece riskli bir anlaşmayı kabul etmek zorunda kaldılar ve risk aldılar. Satış gerçekleşmezse seneye mali olarak da baya zorlanacağız bu senaryoya göre.
Aptala malum olurmuş ya bu hirbo gerizekali bunada malum oluyor ama terstenBu adam kim? Bütün transferleri bilmiş belli ki iyi duyum alıyor.
Busquets benzetmesi saçma yapmışlar bence. Yeteneğini bilemem ama Busquets diye benzetiyorsan boyu uzun ve çok teknik bir adam olman gerekiyor.Valla cok ovuluyor bu adam bakalim porto bir iki seneye 80-90 a kime kitleyecek
sneijder
ajax - real - inter - gala
ziyech
ajax - chelsea - gala
sende mi duyumcu oldunPuhahah kaynağım samiyenden daha iyi sanırım![]()
Nevzat Dindar: "8 Numara için 3 Eylül'e kadar bu transferi açıklamak zorunda Erden Timur'a sorduğumuzda da -umut dolu mesajlar verdi panik yok biz Galatasaray'a yakışan transferler yapacağız- dedi."
Paredesten beri duyum alıyorum terimcilerden,ne diyorlarsa buraya getiriyorumsende mi duyumcu oldun
Ne alaka ya bende buna hic anlam veremiyorum insanlar mac saatine kadar biseylerle oyalanmaya calisiyor zaten mac basladigi andan itibaren kim mac disinda biseyi dusunuyordur ki veya stadda maci izleyen insanlar disinda odak macta olmasa nolcak.Tv basinda maci izleyen insanin maca odaklanip odaklanmamasi neyi degistirir.Stada giden insabnlar bile takimdan isik gormediginde 15 dakida mactan kopuyor sacma sapan anlamlar yukuyorlar boyle isler gereksizNevzat Dindar: "Maç günü motivasyon kaymasın diye Hakim Ziyech transferi Pazar günü açıklanır."
Bu lazio yu biri sevsin
kaynagını yonetıme bıldırdın mıÖyle mi dedehangi gün gorusme varmış soylesene
Ne alaka lan mal nevzat bı bizde oluyor zaten böyle şeylerNevzat Dindar: "Maç günü motivasyon kaymasın diye Hakim Ziyech transferi Pazar günü açıklanır."
2100 yılına kadar banlanmış
Diğer verdiğim cevapta da yazdım. Suçladığın adam sayesinde alınan bir oyuncu ve bir satış var. Direkt Erden Timur u hedef gösteriyorsun da o olmasa senin zaniolo diye bir oyuncun da yoktu 35 milyonluk bir serbest kalma maddesi de yoktu. Kimi neyle itham ediyorsun bu kulübe zarar veriyor bu kiralama işiyle falan diye. Kimse de kimseye bir şey açıklamak zorunda değil menfaatlerini ilgilendiriyorsa kusura bakma. Belki Roma nın paranın ne zaman geldiğini bilmesini istemiyor, belki burada Galatasaray ın menfaatini düşünüyor. Belki Aston villa tarafından ffp olayı var bunun için bu şekilde ilerleniyor. Bunları herkesle paylaşmak zorunda değil...Beni sinyal falan ilgilendirmez, ben net açıklamaya bakarım. Ona bakarsan 15 gün önce hala ben Galatasaray'da mutluyum, CL'ye odaklandım falan da diyordu adam...
Terim tayfa,hepsi terimci.unlu degillerkikaynagını yonetıme bıldırdın mı
yani bana
Tam tersi ama karşılıklıymış hislerimiz.