Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Erden Timur’u olan şanslı Gs. Harika adam
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istesede veremez, seneyeSizce Ziyech e Berkan 22 numarayi verirmi?
Yada Mertens 10 numarayi verirmi?
Mertens verebilir ama şahsen istenmez adamın son senesi zaten kariyerini öyle tamamlamak isterSizce Ziyech e Berkan 22 numarayi verirmi?
kimYarın ki maçın sonucu çok iyi de olabilir olumsuz da olabilir o yüzden maçtan sonra sakin kalmakta fayda var kötü sonuçta da yakıp yıkmamak iyi sonuçta da fazla uçmamak lazım.
Isteseler de veremezler artık, çünkü hem Berkan hem de Mertens o numaralarla maça çıktılar ligde.Sizce Ziyech e Berkan 22 numarayi verirmi?
Gerçekçi olmak lazım hayal dünyasından çıkılması gerekiyor. Icardi bile gol atmış olsa da halen kilo fazlası var ve form tutması 2-3 haftayı bulacak. En gerçekçi hedef 4 maçta 7 ve üzeri puan almamız ve Molde maçlarında turu geçmemiz olur sonrasında geçen sene gibi bir seriyi yakalarız milli araya kadar sancılı süreç devam eder sonrasında herkes fit ve formda olur.kim
bizim forum mu
bunun da olasılığı uzayda yok

Kendisine boşuna Uğur Karabüllükçü demiyorum.Bu u.karabullukcu tam bir yavşak. Bilmem katılır mısınız?
Imkansiz. O seviyeye hicbir zaman cikamayiz. Cografya kaderdir.Erden Timur transferdeki başarısını sahayada yansıtırsa bizi 2 seneye chelsea Liverpool seviyesine getirir şampiyonalar liginden kupada alır
Pass the bluntErden Timur transferdeki başarısını sahayada yansıtırsa bizi 2 seneye chelsea Liverpool seviyesine getirir şampiyonalar liginden kupada alır
İkisi de resmi maçlara çıktıkları için o forma numaraları ile veremezler haliyle.Sizce Ziyech e Berkan 22 numarayi verirmi?
Bu kadar risk barındıran adamı peki 35 e direkt olarak satılmasını sağlayacak şey nedir? Peki 35 verip direkt olarak alan bir takım niye olmadı? Tamam ben korudum ve göndermedim. Ben de patlarsa ne olacak? Yarın maça çıktı ayağı gitti? 5 6 milyondan da olacaksın ozaman maaşını da ödeyeceksin. Ayrıca ortada 30 maç söylentisi var ama kimse ne olduğunu bilmiyor. Belki 10 maç belli 20 maç. Belki bu sayı 11 başlama sayısı bile değil kadroya alınma sayısı.
Ortada juve nın 27 ye çıktığı söylentileri vardı ve bu adam da juve ye giderdi. Ortada rahat alınabilecek bir sözleşme önermeseydi sence bunun yerine 27 ye juveye gönderdik yapabilecek birşey yoktu en fazla bu para geldi deyip gönderemez miydi?
Varsayımlar üzerine konuşuyoruz...
Kulübün hissesini alırsan gidip sözleşmeyi görmeyi isteyebiliyorsun. Bu güne benim hatırladığım yada bildiğim hiçbir kap açıklamasında bonuslar şu bonusu, bu bonusu diye açıklanmadı. Mesela Kaan Ayhan satın alma opsiyonu diye Kap'a bildirildi ama genel olarak biliyordu onun sezon sonunda alınacağını sözleşmesinin öyle olduğunu gibi.
yok öyle bişeyKulübün hissesini alırsan gidip sözleşmeyi görmeyi isteyebiliyorsun. Bu güne benim hatırladığım yada bildiğim hiçbir kap açıklamasında bonuslar şu bonusu, bu bonusu diye açıklanmadı. Mesela Kaan Ayhan satın alma opsiyonu diye Kap'a bildirildi ama genel olarak biliyordu onun sezon sonunda alınacağını sözleşmesinin öyle olduğunu gibi.
Ben hatırlamıyorum hiçte görmedim. Bu güne kadar hep böyle yapıldı. Gizlilik anlaşması yapılmış olabilir. Aston Villa istemiş olabilir. Zaniolo'nun açıklamaları, Erden Timur'un açıklamalarına baktığımızda sezon sonu geri dönme ihtimalini düşük görüyorum. Diyelim oynadı geri döndü 8.5 milyon bonservise aldığın bir Zaniolo olacak. Sakatlık diyorsak o her yerde bir risk futbolun şansı o hatta o konuda da şöyle bakabiliriz Özellikle kış aylarında TR'deki zeminlere baktığımızda burada sakatlanma riski çok daha yüksek İngiltere'ye nazaran. Yönetim 35 milyonun üstünde kazanma ihtimalini daha yüksek görmüş ki bu anlaşmayı yapmış. Dediğim gibi hisse alarak kulüpten sözleşme detaylarını isteyebiliyorsun sana gizlilik sözleşmesi imzalatarak sözleşme detaylarını veriyorlar diye biliyorum, Ahmet Tirali(Genel Kurul üyesi ve hisse sahibi) söylemişti bunu da.Ben sanki hatırlıyorum birkaç böyle detay maddeli kap açıklaması. Opsiyon şartı değildir (öyle anlaşmamız zaten çok nadir oldu) ama bonusların yazıldığını hatırlıyorum en azından işte şu gerçekleşirse şu kadar daha bonus vs... Bir de Kaan Ayhan'ınki GS için ufak rakamlardı. Zaniolo tarihimizin en büyük satışı potansiyelini taşıyor değil mi? E açıklasınlar bilgilendirsinler o zaman...
ben de zaten o yuzden bu işin kiralama olduguna inanmıyorum. kagıt uzerinde kiralama gercekte kesin satıs oldugunu dusunuyorum. aksi halde erden timur'un ya çok saf olduguna ya da aston villadan komisyon aldıgına inanmamız gerekir.
Ahmet Tirali söylemişti bunu Galatasaray hissesi alırsanız detayları öğrenebilirsiniz diye hatta Elmas döneminde söylemişti diye hatırlıyorum. Lakin bu detayları açıklamamak için gizlilik sözleşmesi imzalanıyormuş falan diye bahsetmişti bir yayınında. Kendisi genel kurul üyesi bir avukat, Gs hissesi de var. Eğer yanlış bilgiyse yada ben yanlış hatırlıyorsam özür dilerim.yok öyle bişey
Hiç bir büyüklüğü yok. Cicaldau+Morutan parası kadar zarar ediyorsun en fazla. Noldu onlardan zarar ettik battık mı batmadık. Bitmiştir konu o yüzden boşuna evham yapıyorsun