Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
girmeyiz. ama göze hoş futbol da çok beklememek lazım bence bu aralar. yada atıyom 2 maçta 1 falan. bu aksamki ts maçı hem skor hem oyun olarak iyi oynayacağımız maç olarak düşünüyom. öyle olmalı.

güvenin takıma yedekleri anlık bu zamanda iş yapacaktır. gerisini as kadro yapar zaten.
Sen ne zaman böyle ümitli olsan bize giriyor

Geçen sene herkes karamsarken ben ümitliydim şampiyon olduk

Mertens’i aldı diye Erden’e sövüyordu burdaki liyakatsiz herifler

Keşke üst düzey bir Türk Kalecimis olsa.

Bazı maçlarda

___________ TurkishGK
Boey Nelsson Abdül Kazimcan
_____Dom/Guendz__ Lucas
Tete_________Ziyech_________Zaha
______________İcardi

Yapardık
Taş gibi Takım.

TS maçından sonra herhalde OS için ciddi adımlar atılır. Ne zaman gelecek ne zaman takıma adapte olacak yahu. Sıktı artık.

Yahu...

Cicaldau ve Morutan'ı aldık oynattık, denedik, bir halt olmayacağını anladık. Para kazanamayacağımız üç aşağı beş yukarı belli oldu. Ondan sonra yapıyoruz o hamleleri. Zaniolo öyle bir değer mi? İtalya milli takımının oyuncusu. Çok büyük potansiyel, dünya tanıyor. Kaç sezondur top oynamadığı halde EPL'den talibi çıkıyor. Zaten geçen sene de oraya gidiyordu son anda yattı...

Biz niye bu adamı bütün riskleri biz üstelenerek A.Villa'nın hemen hemen sıfır riskle opsiyonlu kiralamasına izin veriyoruz? Neden bu kadar aptalca bir iş yapıyoruz diye soruyorum. İlk kiralama mevzusu çıktığında istisnasız tüm taraftar bu soruyu soruyordu. NE DEMEK KİRALAMAK diye isyan ediyordu herkes ve Monchi'ye sövüyordu ne kiralaması diye... Ben de "yok yav kiralamayız herhalde" diyordum, hele dur bakalım diyordum. Sonra kiralama bedelinin 9,5m olduğu son dönem için güvenilir saydığımız kaynaklardan duyulunca ha dedim o zaman biraz mantıklı...

Ama şimdi o ucuza kiralama olayı üç aşağı beş yukarı gerçek olmuş gibi ve ben ve benim gibi 1-2 kişi hariç herkes sustu... Ne değişti kardeşim?
Senin endişen yatırım yaptığın adamın yatırım karşılığını alamamak değil mi? Ee benim dediğim yere geliyor. Zamaninda Diagne den 13m kol gibi fatura ödemiş takımız. Zaniolo'daki risk bana göre Diagne den daha küçük o yüzden sorun görmüyorum

TS maçından sonra herhalde OS için ciddi adımlar atılır. Ne zaman gelecek ne zaman takıma adapte olacak yahu. Sıktı artık.
Sen yenisin galiba Yeğen
10624797_954428647916040_7814810358803368386_n%20(1).webp

zaha-ziyech-tete... icardi.. riski de çok yüksek.. aralarında iyi anlaşırlarsa uçar tersi olursa seneye bir arada da olmayabilirler.. kerem geçen sene icardiyi, icardi keremi kabullenmiş çok iyi bir uyum yakalamışlardı..

bu arada de paul geçen sene madridde aslında tahmin ettiğim kadar çok oynamamış

aldığı dakika yaklaşık 25 maça denk geliyor

özellikle şl maçlarında çoğunlukla yedekmiş

Sen ne zaman böyle ümitli olsan bize giriyor

Geçen sene herkes karamsarken ben ümitliydim şampiyon olduk

Mertens’i aldı diye Erden’e sövüyordu burdaki liyakatsiz herifler
ya ne alakası var benim ümitsiz olduğum sezon mu var. matematiksel olarak şans varsa benim de umudum vardır. sen ne zaman gördün benim 2 maça göre elseyi karartıp zırladığımı. beni klasik gs taraftarıyla karıstırman üzdü keramettin.
ben hocaya da oyuncuya da eldeki oysa güvenirim destek çıkarım. terim varken terim'e de aynıydım. okan geldi okan'a da aynıyım. terim döneminde destek çıkılmalı diye zibilyon tane mesajoım vardır. şimdi terim için gitsin diyen kesim, okan'ı harcamaya kalktığında okan'a da desteğim aynı sekildedir. yeter bu kısır döngüden çıkmalı artık takım.

yüzeysel hiçbir zaman bakmadım konulara. lütfen.

bu arada de paul geçen sene madridde aslında tahmin ettiğim kadar çok oynamamış

aldığı dakika yaklaşık 25 maça denk geliyor

özellikle şl maçlarında çoğunlukla yedekmiş
Sorun o degil. En az 20 milyon bonservis isterler. Atletico PL takimi veya PSG degil. Bedavaya oyuncu vermez. Ayrica bize gelene kadar bircok kalbur ustu takim ister.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt