Yahu...
Cicaldau ve Morutan'ı aldık oynattık, denedik, bir halt olmayacağını anladık. Para kazanamayacağımız üç aşağı beş yukarı belli oldu. Ondan sonra yapıyoruz o hamleleri. Zaniolo öyle bir değer mi? İtalya milli takımının oyuncusu. Çok büyük potansiyel, dünya tanıyor. Kaç sezondur top oynamadığı halde EPL'den talibi çıkıyor. Zaten geçen sene de oraya gidiyordu son anda yattı...
Biz niye bu adamı bütün riskleri biz üstelenerek A.Villa'nın hemen hemen sıfır riskle opsiyonlu kiralamasına izin veriyoruz? Neden bu kadar aptalca bir iş yapıyoruz diye soruyorum. İlk kiralama mevzusu çıktığında istisnasız tüm taraftar bu soruyu soruyordu. NE DEMEK KİRALAMAK diye isyan ediyordu herkes ve Monchi'ye sövüyordu ne kiralaması diye... Ben de "yok yav kiralamayız herhalde" diyordum, hele dur bakalım diyordum. Sonra kiralama bedelinin 9,5m olduğu son dönem için güvenilir saydığımız kaynaklardan duyulunca ha dedim o zaman biraz mantıklı...
Ama şimdi o ucuza kiralama olayı üç aşağı beş yukarı gerçek olmuş gibi ve ben ve benim gibi 1-2 kişi hariç herkes sustu... Ne değişti kardeşim?