Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya ne alakası var benim ümitsiz olduğum sezon mu var. matematiksel olarak şans varsa benim de umudum vardır. sen ne zaman gördün benim 2 maça göre elseyi karartıp zırladığımı. beni klasik gs taraftarıyla karıstırman üzdü keramettin.
ben hocaya da oyuncuya da eldeki oysa güvenirim destek çıkarım. terim varken terim'e de aynıydım. okan geldi okan'a da aynıyım. terim döneminde destek çıkılmalı diye zibilyon tane mesajoım vardır. şimdi terim için gitsin diyen kesim, okan'ı harcamaya kalktığında okan'a da desteğim aynı sekildedir. yeter bu kısır döngüden çıkmalı artık takım.

yüzeysel hiçbir zaman bakmadım konulara. lütfen.
Olayı hoca göndermek/göndermemek ekseninde değerlendirmemek lazım.

Okan eleştiriliyor mesela bir anda çıkıyorlar ya işte kredisi yok mu kim gelecek vs. sanki eleştiri demek hoca gitsin demekmiş gibi.

Bu sezona hazır başlamadık, hazır olacak gibi de değiliz. Okan dahil yönetim vs her kimse onlar yüzünden Torreira’yı da kaybettikve kol gibi fikstür var.

Transfersiz Kayseri’yi bile yenemiyorsak 6-7 haftada kaybedilen puanları geri almak da ziyadesiyle zor olacaktır. Geçen sene bizi şampiyon yapan ne 14 maç ne başka bir şeydi, derbi performansı sayesinde şampiyon olduk, aksi durumda Anadolu maçlarında ilk haftalarda yapılan kayıplardan verebilirdik.

Bu CL gruplarına kalırsak bize gelecek adamlar seneye CL ye gidemezsek gitmek istemeyecek mi?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bu CL gruplarına kalırsak bize gelecek adamlar seneye CL ye gidemezsek gitmek istemeyecek mi?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Seneye ŞL’ye kalamazsan maaşlarını da ödeyemezsin, muhtemelen kaçarak giderler.

Bir de seçim var, şampiyon olamamak demek 2024 yazı için kaos demek olacak.

fatih terimde olmayan kredi okan burukta mı olacak,erden bey bu sezonu kaybetmeye göze alır mı görürüz.o yuzden dua etsinler,okan hoca hatalarını düzeltsin

başarının ilk adımalrından biri rakibi küçümsememektir

bu sene fenerbahçenin gçeen seneki gibi olmayacağı açık

geçen sene de üstleik iyi puan topladılar ama derbilerde iş değişti

bu sene hem kadro yapısı hem hocasının bu maçlara bakışlarıyla geçen seneki derbi performansını görmek şaşırtıcı olur

ben bu sene derbilerde çokça beraberlik bekliyorum mesela

bu da özellikle anadolu maçlarında daha az puan kaybının önemli olduğu bir sezonu gösteriyor bize

geçen sene biraz şans biraz gomis ile ilk haftaları aşmıştık

ama şimdi benzer performansa tekrar ihtiyacımız var çünkü takım bıraktığı yerden devam etmiyor

ilk 5 hafta fazlaca puan bırakırsan bir daha toplamak zor olabilir

En doğru yorum bu.

Bu sene derbiler geçen sezon ki gibi olmaz.

Yerli teknik direktörler olaya daha pragmatist yaklaştığı için 16 senedir şampiyon oluyor.

Fenerbahçe şampiyon yapılana kadar iteklenir tezi 2 senedir zaten vizyonda iken taraftarın transferde şova ayıracak vakti olmamalı.

Kağıt üzerinde kurulan kadronun başarısı için hasarsız geçilmeli bu periyotlar. CL katılımı gelirse daha da zor olacak dönüşler.

Seneye ŞL’ye kalamazsan maaşlarını da ödeyemezsin, muhtemelen kaçarak giderler.

Bir de seçim var, şampiyon olamamak demek 2024 yazı için kaos demek olacak.
Aman aman böyle laflar etme burada. Negatif, olumsuz ve pesimist diye kafa açıyorlar hype trenlerine binmezsen. Şampiyon olamama ihtimalini kimse düşünmüyor, düşünüyor olsalar Ramos diye gezmezlerdi herhalde.

Olayı hoca göndermek/göndermemek ekseninde değerlendirmemek lazım.

Okan eleştiriliyor mesela bir anda çıkıyorlar ya işte kredisi yok mu kim gelecek vs. sanki eleştiri demek hoca gitsin demekmiş gibi.

Bu sezona hazır başlamadık, hazır olacak gibi de değiliz. Okan dahil yönetim vs her kimse onlar yüzünden Torreira’yı da kaybettikve kol gibi fikstür var.

Transfersiz Kayseri’yi bile yenemiyorsak 6-7 haftada kaybedilen puanları geri almak da ziyadesiyle zor olacaktır. Geçen sene bizi şampiyon yapan ne 14 maç ne başka bir şeydi, derbi performansı sayesinde şampiyon olduk, aksi durumda Anadolu maçlarında ilk haftalarda yapılan kayıplardan verebilirdik.
okan ı eleştiren değil bizzati isim vererek okan gitsin şu gelsin diyenlere dedim zaten. eleştirilecek tabi. elestiri olmazsa doğruyu bulamayız. ama tek suçlu okan değil. isim olarak ciddi adamlar geliyor kadroya. maliyetleri de ya bonservissiz ya da normalin altına geliyorlar bence. bunlar klüplerinde istenmeyen ve uzun süredir antrenmansız adamlar. 2 3 haftalık aralar bile topcular üzerinde ne kadar negatif etki verirken bunlar 1-2 aydır takım antrenmanı yapmamıs. bireyselini bilemiyorum. bunlar da bir süreç. iyi oyuncu istiyorsak bu dönemdeki işkenceye hepimiz tabiiyiz bana kalırsa.

şu niye oynamıyor bu niye hazır değil suclamalarının tek karsılığı okan değil onu demek istiyorum. hazır değilse veyahut sakatlık riski varsa bu adam niye sürsün sahaya. ben yaptığı değişiklikleri de oyuncuları kullanma sürelerini de doğru buluyorum hocanın. al sahaya koy sahada ritim bulsundan daha verimli bir strateji bu.

zahayı gene oynatmazdı taraftar baskısıyla oynattı. bak 2 gündür antrenmana çıkmamıs adam. oynadığı kısa sürede yasadı bunu.
benzeri toreira için de geçerli olabilirdi. 1 2 maç önce toreira niye yok diye sesler yükselmişti. o an oynasa gene sakatlanıp süreç uzayabilirdi. tam iyileşmeden oyuncuyu sahaya sürmek tüm sezonu çöpe atmak gibi bir sey. süreç sıkıntılı sancılı ama güzel olacak. herkes buna inansın. takıma da hocasına da yönetimine de. rakiplerin aldığı topçulardan, oynadığı ve aldığı skordan etkilenip nem kapmasın kimse.

hersey sonuc itibariyle bizim için güzel olacak. dağılmayalım kenetlenelim yeter ki.

bu arada kayseri iyi takım bana kalırsa. transfer yapamamaları bir dezavantaj değil avantaja çevirmişler. sürekli aynı takımla oynayarak en azından savunma işini baya iyi yapıyorlar. ona rağmen fırsatlar bulduk atamadık. atsak gecen senenin ilk maçları gibi kısır geçen ama skoru bulduğumuz bir maç olacaktı. hem barış hem kerem özellikle kerem hatta gördüğüm en kötü oyunlardan birini izletti. 2 maçtır öyle gerçi. o top kaybıyla as kadro ile çıksak da puan zor alırdık. ikinci yarı alındı zaten. kolay kolay yasamadığımız bir sey bu.

Aşure gibi olduk

Bu bizim takımların şampiyon olan kadroları güçlendirmek yerine yapboz gibi oynamalarıda aşırı anlamsız
2000 de mecbur sattık ,ayrı tutuyorum ,oyuncular gitmek ister anlarım ama her transfer bir risk iken olmuşu bozma eğilimi de bana aşırı medyatik olma istekleri olduğunu düşündürüyor.

Bu saatten sonra geri dönüşü olmayacak bir orta saha transferi yapılmamalı yoksa bu transfer politikasını eleştirmemiz lazım Erden bey bile olsa orada.

Taraftara kalsa hep isimli ve 30 yaşına gelmiş oyuncular gelsin farketmez derler. Bakalım orta sahaya kimi düşünüyorlar.

Yaw olm bu adamda biz ne ariyoruz.
Arapları göt etmeyi olabilir. Belki kendisi istemiştir, adı sakatlıkla anıldığı için temize çıkarma planı vardır. Yada bzim öyle bir planimiz vardır. 1 sene oynatıp arap ligi böyle devam ederse seneye hem o hem biz müthiş paralar kazanabiliriz.
Normalde ne sakat herifler geldi buraya, aboubakar bile eklemleri çürüdü diye beleşe gönderdikleri herif 3 kulüp değişti.

okan ı eleştiren değil bizzati isim vererek okan gitsin şu gelsin diyenlere dedim zaten. eleştirilecek tabi. elestiri olmazsa doğruyu bulamayız. ama tek suçlu okan değil. isim olarak ciddi adamlar geliyor kadroya. maliyetleri de ya bonservissiz ya da normalin altına geliyorlar bence. bunlar klüplerinde istenmeyen ve uzun süredir antrenmansız adamlar. 2 3 haftalık aralar bile topcular üzerinde ne kadar negatif etki verirken bunlar 1-2 aydır takım antrenmanı yapmamıs. bireyselini bilemiyorum. bunlar da bir süreç. iyi oyuncu istiyorsak bu dönemdeki işkenceye hepimiz tabiiyiz bana kalırsa.

şu niye oynamıyor bu niye hazır değil suclamalarının tek karsılığı okan değil onu demek istiyorum. hazır değilse veyahut sakatlık riski varsa bu adam niye sürsün sahaya. ben yaptığı değişiklikleri de oyuncuları kullanma sürelerini de doğru buluyorum hocanın. al sahaya koy sahada ritim bulsundan daha verimli bir strateji bu.

zahayı gene oynatmazdı taraftar baskısıyla oynattı. bak 2 gündür antrenmana çıkmamıs adam. oynadığı kısa sürede yasadı bunu.
benzeri toreira için de geçerli olabilirdi. 1 2 maç önce toreira niye yok diye sesler yükselmişti. o an oynasa gene sakatlanıp süreç uzayabilirdi. tam iyileşmeden oyuncuyu sahaya sürmek tüm sezonu çöpe atmak gibi bir sey. süreç sıkıntılı sancılı ama güzel olacak. herkes buna inansın. takıma da hocasına da yönetimine de. rakiplerin aldığı topçulardan, oynadığı ve aldığı skordan etkilenip nem kapmasın kimse.

hersey sonuc itibariyle bizim için güzel olacak. dağılmayalım kenetlenelim yeter ki.

bu arada kayseri iyi takım bana kalırsa. transfer yapamamaları bir dezavantaj değil avantaja çevirmişler. sürekli aynı takımla oynayarak en azından savunma işini baya iyi yapıyorlar. ona rağmen fırsatlar bulduk atamadık. atsak gecen senenin ilk maçları gibi kısır geçen ama skoru bulduğumuz bir maç olacaktı.
Zaha’yı oynatmazdı taraftar baskısıyla oynattı = yalanın tillahı, taraftar kim böyle saçmalık mı olur

Oyuncuları ucuza aldık = yalanın tillahı v2 bonservis vermeyince beleş almıyorsun 4 sene sözleşmede bonservis verdiğinden fazla maliyeti oluyor. Tete’nin Nelsson’dan daha pahalı bir transfer olduğunu idrak etmek lazım, ne diyelim ya Tete bonservissiz, beleşe aldık mı diyelim.

Olası başarısızlıkta, maaşlar da yüksek olduğu için ederlerinden çok daha aza elden çıkartmak zorunda kalıcaz bu yüzden.

Tarihin en riskli transfer dönemlerinden birini beleş transfer yapıyormuş gibi lanse etmeyelim kısacası ha risk almadan da yükselemiyorsun, dolayısıyla risk aldık ama sonuca gidecek noktaya gelmemiz kısa vadede olacak gibi durmuyor.

Bu saatten sonra geri dönüşü olmayacak bir orta saha transferi yapılmamalı yoksa bu transfer politikasını eleştirmemiz lazım Erden bey bile olsa orada.

Taraftara kalsa hep isimli ve 30 yaşına gelmiş oyuncular gelsin farketmez derler. Bakalım orta sahaya kimi düşünüyorlar.

şuna da alışmak lazım

bir adamı eleştirmek o adamı gömmek ya da göndermek anlamına gelmiyor

bir yanlışı göstermek anlamına geliyor

ben açık söyleyim twitterdaki erden timur timi gibi çalışan hesaplardan çok rahatsızım

kişilere bu kadar tapınmak son derece yanlış

erden beyin şu ana kadar iyi niyetle çalıştığını düşünen ve destekleyen biri olarak söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt