- 18 Temmuz 2009
- 83.104
- 243.803
- 5.263
Olayı hoca göndermek/göndermemek ekseninde değerlendirmemek lazım.ya ne alakası var benim ümitsiz olduğum sezon mu var. matematiksel olarak şans varsa benim de umudum vardır. sen ne zaman gördün benim 2 maça göre elseyi karartıp zırladığımı. beni klasik gs taraftarıyla karıstırman üzdü keramettin.
ben hocaya da oyuncuya da eldeki oysa güvenirim destek çıkarım. terim varken terim'e de aynıydım. okan geldi okan'a da aynıyım. terim döneminde destek çıkılmalı diye zibilyon tane mesajoım vardır. şimdi terim için gitsin diyen kesim, okan'ı harcamaya kalktığında okan'a da desteğim aynı sekildedir. yeter bu kısır döngüden çıkmalı artık takım.
yüzeysel hiçbir zaman bakmadım konulara. lütfen.
Okan eleştiriliyor mesela bir anda çıkıyorlar ya işte kredisi yok mu kim gelecek vs. sanki eleştiri demek hoca gitsin demekmiş gibi.
Bu sezona hazır başlamadık, hazır olacak gibi de değiliz. Okan dahil yönetim vs her kimse onlar yüzünden Torreira’yı da kaybettikve kol gibi fikstür var.
Transfersiz Kayseri’yi bile yenemiyorsak 6-7 haftada kaybedilen puanları geri almak da ziyadesiyle zor olacaktır. Geçen sene bizi şampiyon yapan ne 14 maç ne başka bir şeydi, derbi performansı sayesinde şampiyon olduk, aksi durumda Anadolu maçlarında ilk haftalarda yapılan kayıplardan verebilirdik.