- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Tatava yapma git fm oyna.ilk 11 için diyorum
yedek kanat nasıl yoktu ya
zaniolo kerem yunus rashica barış yusuf ve morutan şeklindeydik
hadi yusufu salla 6 kanadımız vardı
Dominguezi alıp yedek bırak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tatava yapma git fm oyna.ilk 11 için diyorum
yedek kanat nasıl yoktu ya
zaniolo kerem yunus rashica barış yusuf ve morutan şeklindeydik
hadi yusufu salla 6 kanadımız vardı
angelino mu hazır. zaha kadar hazır değil bana kalırsa. maç temposu hiç yok adamın daha.Beyler , Koca transfer sezonu bitti .İcardiyi saymazsak Angelino dışında hazır transfer yok .
hadi başlarım böyle transfere .Ligin ilk 3 maçında 0 çeksen 9 puan geridesin
Moldeye elensen büyük bir paradan olacaksın
İstanbul'daZiyech ne durum
angelino mu hazır. zaha kadar hazır değil bana kalırsa. maç temposu hiç yok adamın daha.
Trabzon maçında 1 puan iyidirangelino mu hazır. zaha kadar hazır değil bana kalırsa. maç temposu hiç yok adamın daha.
kazanacağız lan kurtarmaz.Trabzon maçında 1 puan iyidir
Ramos'un maliyetten bağımsız olası Nelsson satışı sonrası Ramos yerine genç bir adam alalım diyen arkadaşlar sizce şampiyonlar liginde bunu kaldırabileceğini düşünüyor mu ? Deseniz ki Nelsson satışı oturmuş 25-26 yaşlarında iyi bir defans aynı maliyetlere gelecek. O konuda maliyeti GS'den az çıkma şartı ile (Sponsor verirse ) Ramos en mantıklısıdır. Ramos olmaz Bonucci olur. Bana tecrubeli kalitesini kaybetmemiş adam daha mantıklı geliyor kısa süre için. Seneye oraya planlama yapılabilir. Veya 2 adam alırsın bir tecrubeli bir tecrubesiz genç yetenek gibi.
Dersten ziyade umarım öyle değildir ama Erden in CL kadrosu kuracağım diye yüksek maliyetlilere gitmesi çok yaralayacak bizi.Emrahım sorun da bu ya biz dersimize calismamisiz kağıtta hep spektaküler isimler var em başta da Ramos
adekugbe - angelino -> 28-26Gomis (38) out - Bakambu (32) in
Mata (35) out - Ziyech (30) in
Rashica (27) out - Tete (23 in
Gelen oyuncular gidenlerden daha genc, yas ortalamasi soylendigi gibi artmadi.
bence zorKanka beraber oynayamazlar diye mi düşünüyorsun