Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.242
- 64.155
- 3.473
şu takım savunmasını görüp hala ramos isteyenler neyin kafasını yaşıyor gerçekten merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabanci olarak dedimHakan Şükür
Aksini duyduğum gün kıyamet günü gelmiş demektirYa ben bir Fatih Terim hayranıyım
Biliyorsunuz yıllardır bana sorarlar
1 de Fatih Terim
2 de Fatih Terim
3 de Fatih Terim derim
Transfere gerek yok
Yalnız bu hakem olayının artık bitmesi lazım. Sinirlerimizle oynanıyor. Futbolculara helal olsun çok sakin kaldılar.
Çekildi, az farkla ofsayttı.Icardinin 3. Golunde cizgi cekildimi golu yemis olabilirler gibi geldi bana cizgi cekilmis goruntuyu bulamadim ben
Yalnız torreira yanına melo gibi bişey alsak bu takım deli bişey olacakşu takım savunmasını görüp hala ramos isteyenler neyin kafasını yaşıyor gerçekten merak ediyorum
Ramos işine çok girmeye gerek yok eğer maliyetleri istenilen seviyede olmazsa 8 numara alıp kapatabiliriz. Nelsson çok gitmek isterse de o zaman bilemem. Dubois de yollamamak lazım dediğim gibi Ramos <> Nelsson olursa olur olmazsa olmaz fark etmez bir tane 8 alıp kapatalım.Soliveira herkese kapak yapti bugün. Cok top kazandi, toplara daldi. takimi diri tuttu. Böyle oynayan bir adami hoca her daim takimda görmek ister. Muhtemelen ihale Dubois reise kalacak. Onu gönderecegiz. Midtsjö'nün kalma ihtimali yok zaten.
oliveira kapak takti. himmm peki.Soliveira herkese kapak yapti bugün. Cok top kazandi, toplara daldi. takimi diri tuttu. Böyle oynayan bir adami hoca her daim takimda görmek ister. Muhtemelen ihale Dubois reise kalacak. Onu gönderecegiz. Midtsjö'nün kalma ihtimali yok zaten.
Yalnız torreira yanına melo gibi bişey alsak bu takım deli bişey olacak
Samiyen twitter hesabi ndombeleinin maclarini izleyin diye twit attiydi ruyamda
Ya ben bir Fatih Terim hayranıyım
Biliyorsunuz yıllardır bana sorarlar
1 de Fatih Terim
2 de Fatih Terim
3 de Fatih Terim derim
Samiyen twitter hesabi ndombeleinin maclarini izleyin diye twit attiydi ruyamda
Abdullah Yılmaz futboldan anlamadığı belli oldu bayan futboluna yönelebilir.
Faul yokBeyler ilk golde Torreira nın faulü var mı?
şu takım savunmasını görüp hala ramos isteyenler neyin kafasını yaşıyor gerçekten merak ediyorum