Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra genç olsa da isim olarak futbol dünyasında pek sevmiyorum çok tutmuyor birazda tecrübe lazım 24-25 yaş iyidir. Dominguez de olur Guendouzi de hangisi daha ucuz oluyorsa o olsun.
Nasıl yav Diarra'larin hepsi iyi çıkıyor genelde

Bu takıma tecrübeli oyuncu lazım değil ondan yeterince var zaten. Diarra'yı alabileceğimizi zannetmiyorum ama olursa şahane olur. Direk 2-3 sene sonra 40'a satabilirsin. Ticari yönünden Guendouzi ile kıyaslandığında daha mantıklı olur

Ama Dominguez de olur sonucta Arjantin MT oyuncusu o da.

Yav bu yeni 8 ve Ziyech le bir lig kadrosu yaziverin. Olmuyor bi türlü. Hem ziyech hem 8 hem de Zaha nın olduğu bir 11.
Ya Angelino ya da Muslera'yi kesmek zorundasin. Muslera'yi kimse kesemeyecegine gore diger yabancilarda sakatlik form dusuklugu olmadikca Angelino bircok lig macinda olmayacak.

Abi boyle kural olur mu!!!! Angelino da tam guzel oynamaya basladi.

Boşa 11 kurmayın 8+3 olduğu sürece sürekli birileri değişecek Avrupa da bir tek rahat oluruz. Kimi maç Günay, kimi maç Kazımcan, kimi maç Kerem Demirbay, kimi maç Barış sürekli bir değişim olur.

Bazı futbolculara çok takılırım, içimde ukde kalır. Zamanında Kaderabek öyle idi; yıllarca ne paralar harcandı da düzgün bir sağbek bulanamadı. Kulübün ekonomik yönden zor durumda olduğu bir döneme denk geldiği için 3 milyonluk bonservisi ödenememişti...

Bu yıl da Mohamed Kaba da kaldı aklım; tam aradığımız adam olduğuna kanaat getirmiştim. 22 yaşında, çok parlak bir kariyer yapacağını düşündüğüm bir futbolcu. Uzaktan izleyeceğim kariyer seyrini...

Kombine + Loca + Sponsor + CL gelirleri = 100 m euro'yu aşarız bizden korkmalarının sebebi ekonomik olarak önümüz çok açık yanlış bilmiyorsam son çıkan düzenlemeyle de maaş vergileri %40'ı artık amatör branşlarda kullanılacaktı kulüpler bir yolunu bulup o paraları sportif AŞ üzerinden futbol takımına geri aktarır 50 m euro maaş seviyemiz olursa vergilerle 70 m euro olur o 20 m euro farkı bir şekilde bonservis olarak çözeriz. :asd:

Şu herifi neden bedavaya bonservisi olmadan verdik ? Ankaragücünun bonservis vereceğini sanmıyorum

Şu herifi neden bedavaya bonservisi olmadan verdik ? Ankaragücünun bonservis vereceğini sanmıyorum

Bence Morutan'dan memnunduk ama kontenjan olarak sıkıntı vardı en azından gözümüzün önünde olsun da gelişimine bakalım seneye ona göre düşünürüz transferi oldu. :asd:

Morutan'ı bonservisiyle vermek hata olur
Önümüzdeki sezon yabancı sınırı ne duruma gelecek bilmiyoruz
Potansiyeli olan bir oyuncu
Anlamsız bir şey olur

İyi de niye bedavaya verdik ?
Türkiye liginde Morutan'a şu an 1 m euro kiralama ücreti ödeyebilecek Anadolu kulübü yok maaşını ödesinler yeter demişizdir. Dediğim gibi birazda göz önünde tutalım gidişatına bakarız hamlesi yapmışız. Bende memnun değilim ama yönetimin bir bildiği vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt