- 15 Aralık 2011
- 18.906
- 7.538
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buyuk thinking emoji patlat likelayalim
guenduziBana öyle bir adam söyleyin ki hem Torreira gibi mücadele etsin hem de pas kalitesi olsun.
Ismail YüksekBana öyle bir adam söyleyin ki hem Torreira gibi mücadele etsin hem de pas kalitesi olsun.
Bana öyle bir adam söyleyin ki hem Torreira gibi mücadele etsin hem de pas kalitesi olsun.
taklit yapmaya birakalim, misirfield
DE PAULLLLLLLLLLLOrta sahada beklenti arşa değdi bakalım ne olacak sonu.
Olası Ramos gelişinde yerli sınırı ne olacak o da ayrı mevzu.
Ne olsa beklentileri karşılamayacak gibi.
Atletico’da 11 oynayan adam foruma DE PAULLLLL yazarak gelmeyecektir muhtDE PAULLLLLLLLLLL
Orta sahada beklenti arşa değdi bakalım ne olacak sonu.
Ramos geliyorsa Nelsson gidicidir, Gottingham'ın 17 milyonluk teklif yaptığı söyleniyordu. Nelsson'u yedek bırakıp değerini düşürecek kadar enayi değilizdir diye umut etmek istiyorum.Orta sahada beklenti arşa değdi bakalım ne olacak sonu.
vallah ilk başlarda olumsuzdum. kuzey afrikalı topçu denince tüylerim diken diken oluyor . ancak gün geçtikçe ısındım adama. açıklanış şekli ve vücut dili de çok pozitifti. anlaşma şartları da çok iyi.ziyeche ne diyon
:dvallah ilk başlarda olumsuzdum. kuzey afrikalı topçu denince tüylerim diken diken oluyor . ancak gün geçtikçe ısındım adama. açıklanış şekli ve vücut dili de çok pozitifti. anlaşma şartları da çok iyi.
Bence mental olarak, karar mekanizmasi eksik veya olmasi gereken gibi calismiyor. Basit oynamasi gereken yerde, gidiyor sacma bir hareket yapiyor ve takim onun yuzunden defalarca geri kosmaya calisiyor. Ben acikcasi bu kisminin cok cok yavas gelisecegini dusunuyorum.Kerem çözülmesi en zor adam ligde, kendisinin bile beklemediği işleri yapıyor çoğunlukla. Sola sürüp geçiyor diyorsun sağa da sürüp geçiyor, terse dönüyor, kilit pas atıyor vs vs
Kerem’deki sıkıntı her seferinde riskli olan seçeneği denemesi, daha dengeli oynaması gerekiyor.
nöbetle alakası nedir?
bide smod olacaksın