Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.383
- 14.262
- 1.998
Tete lisansı çıkmadan gitmesin kanatta adam yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 numara kesin alınacakmış, bana kalırsa 2 ortasaha alınmalı. Bakalım ne olacak az kaldı zaten CL'ye yetişmesi için 2 hafta var.Ve düşük maliyetli de olacaktı .Hayırlısı olsun.Ama olmazsa olmaz bu transfer hemfikiriz degilmi?Hatta Torreira bile yedeklenmeli.
Monaco straboutrg maçını izliyorum fofana ve Bellagarde için..
Kalitelerinden piyasalarindan bağımsız gozlemim;
Fofana kesinlikle burada anlatıldığı gibi bir oyuncu değil dribblingli öne giden 8 arıyoruz bu adam bildiğin tam bir 6 no acaba ismini Camarayla mi karıştırdım dedim bir ara çünkü Camara burada anlatılan oyuncu gibi oynuyor..
Bellagarde ise sanki bizim aradigimiz profile daha uygun gibi..Onun da takımı bugün çok kötü birkaç pozisyon dışında göremedik topla..
Bu arada maçın yıldızi liverpoollu minaminoydu resmen şov yaptı
koç holding iyi çalışıyor0 gelir 100m euro maaş vay babayin.
yeni kadroyu bildirdik ben takip ettim sürekli. değişiklik yapmadık. o yüzden 2 hakkımız kaldı dedimYok yav yeni kadro bildiriliyor ama o işi cuma yapmis olmamiz lazimdi. Bir haber göremedik onla ilgili. Muhtesem muhabirlerimiz calisiyor gene
Acayip bilenik durumda gıcık oluyor tercih edilmedi diyeEmre Belözoğlu: "Bu sene zor olacak bizim için. Karşımızdaki rakipler bütçe olarak da arayı açtı. Haftaya Fenerbahçe ile oynayacağız. Fenerbahçe çok büyük takım. Bildiğim kadarıyla 41 oyuncuları var. Ödedikleri maaşı düşündüğünüze 100m euro'ya yakın. Pes etmeyeceğiz." (beIN)
içerden bilgi geldi sonunda açıkladılar maaşları
Böyle bir şey yok ?
Işçilere %1 fazla zam vermemek icin 40 takla atarlar. Puhhhkoç holding iyi çalışıyor
Bu arkadas gurbetcileri yaziyor kactir
evet baya bilenmiş haftaya 3-0 yenilirAcayip bilenik durumda gıcık oluyor tercih edilmedi diye
O maçta Strasbourg'daki Diarra'yı da alıcı gözle izleyebildin mi? Onu da birileri yazıyordu dün. Orta sahanın her yerinde oynayabilen çok yönlü bir 8 no gibi görünüyor o da kağıt üstünde...