- 3 Haziran 2015
- 57.911
- 67.228
- 4.143
Transfer taraftarı olmayın
Galatasaraylı olun
Galatasaray'ın yararına olacak bir taşı yerinden kaldırıp, iki metre öteye koyanlara bile müthiş bir saygı duyarım.
İyi forumlar
Beni özetlemissin resmen rdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer taraftarı olmayın
Galatasaraylı olun
Galatasaray'ın yararına olacak bir taşı yerinden kaldırıp, iki metre öteye koyanlara bile müthiş bir saygı duyarım.
İyi forumlar
Korkaklar her günGenç yaşta ölmek istemiyorsan uzak dur. şaka maka eskiden daha kötüydü.
Erden Timur orta saha icin ne kadar bonservis odemek istiyor, asil soru ilk once o olmali.
Simdi bahsi gecen bazi isimlerin fiyati 20 milyon euro'dan basliyor. Oyle bir parayi soyle az iki saniye oturup dusununce, hayatta vermeyecegimizi hepimiz biliyoruz. O yuzden gercekci olmaliyiz.
Bazen benim hosuma giden oyuncular da oluyor , mesela Diarra, hem genc hem potansiyelli ama sonra yabanci basinda gecen fiyatlari okuyunca bizim gibi kulupler icin cok fazla paralar ve transferi zor oldugunu anliyorum.
Eger 10-12 milyon euro bandinda alinabilecek orta saha varsa bence mantiken o isimler hangisi olabilir ona bakmak lazim. Yoksa diger isimlerin (de Paul, Fofana) gelme olasiligi neredeyse sifir.
Sergio #Ramos bundan 3 hafta önce #Galatasaray için doğru bir hedef değildi ama şartlar Ramos'u iyi bir alternatif hale getirdi.
@nevzatdindar | @skorerrcomDuyum kayboldu üstatBeni özetlemissin resmen rdas
15'i bugun reddetmisler yazildi haberlerde.Bence 15’e kadar çıkarız gibime geliyor. Guendouzi’yi pazarlıkla 15’e alabiliriz belki.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bu ülkenin perspektif algısı ve bilgisinin iyi olabilmesi mümkün mü? Senin tarihindeki en bilinen görsel sanat tek boyutlu minyatür. Uzun yıllar resimden eser yok. Varsa yoksa minyatür. Perspektif konusunda temel kuralları erken rönesans da Gietto ortaya koymuş 13. Yüzyılda. Daha sonra Leanonardonun Mona Lisa da ortaya koyduğu perspektif, alan derinliği kavramlar bugün Sinemada kullanılıyor. Geçmişi bilmeden çözmeden günümüzdeki kültürel kodları anlamak mümkün değil.
Sayın adminim her gün futbol konuşmak insanı düşürüyor diye düşünüyorum. Felsefe bilim teknoloji ideoloji sanat tarih de konuşmak gerekir
Soyadı şahin ise uzak dur . Sedat Şahin'in akrabası olma potansiyeli olabilir. Sülaleni kuruturlar vallahiKorkaklar her gün
Cesurlar bir gün ölür
........ neysene diyon lan sen değişik
Hasan bey öncelikle iyi günleriniz olsun. Bu sıcak yaz günlerinde sağlığınız sıhhatiniz iyidir umarım.Gerektiğinde konuşuyoruz. Trollük dışında kullanmiyorsun forumu. Seninde katkılarını bekleriz benzer konular hakkında.
Küfür yasak........ neyse
Kova yapmışlardırBunu yardımcının görmesi lazımdı.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Rangers elesin de bizim gruba düşsün...