Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur orta saha icin ne kadar bonservis odemek istiyor, asil soru ilk once o olmali.

Simdi bahsi gecen bazi isimlerin fiyati 20 milyon euro'dan basliyor. Oyle bir parayi soyle az iki saniye oturup dusununce, hayatta vermeyecegimizi hepimiz biliyoruz. O yuzden gercekci olmaliyiz.
Bazen benim hosuma giden oyuncular da oluyor , mesela Diarra, hem genc hem potansiyelli ama sonra yabanci basinda gecen fiyatlari okuyunca bizim gibi kulupler icin cok fazla paralar ve transferi zor oldugunu anliyorum.

Eger 10-12 milyon euro bandinda alinabilecek orta saha varsa bence mantiken o isimler hangisi olabilir ona bakmak lazim. Yoksa diger isimlerin (de Paul, Fofana) gelme olasiligi neredeyse sifir.

Bence 15’e kadar çıkarız gibime geliyor. Guendouzi’yi pazarlıkla 15’e alabiliriz belki.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sergio #Ramos bundan 3 hafta önce #Galatasaray için doğru bir hedef değildi ama şartlar Ramos'u iyi bir alternatif hale getirdi.

@nevzatdindar | @skorerrcom

Bu ülkenin perspektif algısı ve bilgisinin iyi olabilmesi mümkün mü? Senin tarihindeki en bilinen görsel sanat tek boyutlu minyatür. Uzun yıllar resimden eser yok. Varsa yoksa minyatür. Perspektif konusunda temel kuralları erken rönesans da Gietto ortaya koymuş 13. Yüzyılda. Daha sonra Leanonardonun Mona Lisa da ortaya koyduğu perspektif, alan derinliği kavramlar bugün Sinemada kullanılıyor. Geçmişi bilmeden çözmeden günümüzdeki kültürel kodları anlamak mümkün değil.

Sayın adminim her gün futbol konuşmak insanı düşürüyor diye düşünüyorum. Felsefe bilim teknoloji ideoloji sanat tarih de konuşmak gerekir

Gerektiğinde konuşuyoruz. Trollük dışında kullanmiyorsun forumu. Seninde katkılarını bekleriz benzer konular hakkında.

Gerektiğinde konuşuyoruz. Trollük dışında kullanmiyorsun forumu. Seninde katkılarını bekleriz benzer konular hakkında.
Hasan bey öncelikle iyi günleriniz olsun. Bu sıcak yaz günlerinde sağlığınız sıhhatiniz iyidir umarım.
Bana troll demeniz kalbimi en derin yerinden yaraladı. Ben buyum, hislerimi, duygularımı belli ederim. Yazdığım her şey büyük bir ciddiyetle yazılmıştır. Tartışmak istediğiniz konular var ise nöbet konusu haricinden etiket koyun, tartışalım.
İyi forumlar dilerim. Devrimci duygularımla sizi selamlarım.

_______________IV _____ IV_____________
Boey___________________________Angel
______Dominguez ______ Torreira
Tete____________ Ziyech_________Zaha
___________________Icardi

#Muazzam-ul-dehset

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt