Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Ramos'u Nelsson'un kaldığı senaryoda istemiyorum ama gelirse iş yapmaz diyen neye göre diyor çok merak ediyorum doğrusu. Geçen yıl PSG'de 45 maçta 3700 (41 tane 90 dk eder) dakika oynamış ve hala inanılmaz fit bir oyuncudan bahsediyoruz. Ramos'tan değil de Burdisso'dan filan bahsediliyor sanki.

Ramos transferi sadece su acidan makul olabilir. Nelsson satilmistir. Ramos'a 2-3m verilir max. Gerisini sponsor vs. hallediyorsa o zaman sapka cikarilir bu transfere. Ama 5-6m baglanirsa yazik yani.
Gardaşım ne 2 3 ü 2 yıl için 15 milyon yurolar konuşuluyor. Zalgiris ten topçu almıyoruz.

Ben şimdiden Ramos açıklama videosu için heyecanlanıyorum neler çıkar o videodan neler

Ramos'un yanında Talisca yalanlaması bir garip geldi Ramos hadi kabul edilebilir tarafı olabilir de Talisca'yı hiç istemem. Umarım öyle bir ihtimal yoktur.

Ben Ramos'u Nelsson'un kaldığı senaryoda istemiyorum ama gelirse iş yapmaz diyen neye göre diyor çok merak ediyorum doğrusu. Geçen yıl PSG'de 45 maçta 3700 (41 tane 90 dk eder) dakika oynamış ve hala inanılmaz fit bir oyuncudan bahsediyoruz. Ramos'tan değil de Burdisso'dan filan bahsediliyor sanki.
Madem bu kadar fit neden sadece Araplar ve biz peşinde koşuyoruz ?

Nelson kalıyosa Ramos sabotaj transferi olur.Nelson 20+ paraya gider Ramos da max yıllık 5 kağıda gelirse iyi transfer olur.İnsallah yönetim planlı yapıyodur bu işleri.

Talisca artik takiminda kalamaz, Bjk'ye de hayatta vermezler. Cok merak ediyorum nereye transfer olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt