Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde büyük hedefi olan bir kulüp değiliz? Biz anlık başarıları hedefleyip onlarla övünen bir takimiz. Not: Avrupa adına konuştum
Gerçekçi olursak öyle zaten genel olarak. Ama bu sene istisnai bir durum da var. Çok iyi bir kadro kuruldu ve Ramos da biraz battı balık yan gider hesabı düşünülen bir oyuncu.

Kulübü göndermek istiyor muhtemelen 0 kiralık bedeliyle gönderecekler maaşını da %60'ını karşılama ihtimalleri olabilir bu durumda Erden Timur almayı düşünür mü düşünmez mi bunun cevabı bence önemli %100 almaz diyemiyorum.

öyle ihtimal de olabilir herbi zihnimi açtın akşam akşam umut
Bu erden taliscayı alır parasının çoğunu da Araplara ödetir bak olursa böyle olur kesin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onu yaparsak mallık olur bir yandan taliscanın gider her türlü olur al sat da yüzümüz güler mi diye düşünüyorum

Benim hesabıma göre 14 kişi oynamalıyız yalnız maçlarda diğer türlü kadro çıkmıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Screenshot_42.webp

burayı kesıp basa bunu koyacagız ;)

seneye gelir edit

Tete izlemek için sabırsızlanıyorum. Bugün yani salı günü için lisans yetişir ise Kerem Demirbay'a ilave olarak Tete'de UEFA listesinde yer alır diye düşünüyorum.
IMG_20230822_005412.webp

Gerçekçi olursak öyle zaten genel olarak. Ama bu sene istisnai bir durum da var. Çok iyi bir kadro kuruldu ve Ramos da biraz battı balık yan gider hesabı düşünülen bir oyuncu.
Valla kağıt üstünde çok iyi ama bakalim sahada nasıl olcak. Hala yeni adamlardan sadece angelino yu tam sahada gorebildik. Diğerleri ahenge uyum mu sağlayacak belli değil. Erden Timur büyük hedefliyor çok güzel işler yapıyor ama sessiz atın çiftesi sert olur. Bir yumruk yersek toparlamak xor olur. Medyasi rakibi bu kadar 4 koldan saldirirken bize karşı olasi bir kaos durumunda toparlama şansımız olmaz

Talisca transferi gelecek ortasahalara bagliymis

Yav tutturmussunuz bir sponsor da sponsor. Sponsor bize para versin adami beslemeye neden para veriyor. Bizi beslesin
Onun şöyle bir mantığı var adamı reklam yüzü olarak kullanacak. Ramos'u reklamında oynatacak mesela yada 60 milyonluk hesabından markanın reklamını paylaştıracak o yüzden bu transfere sponsor olmak isteyebilir.

Erden Timur ne dedi? Ramos bütçenin 20%'sini istiyor dedi. Hadi indirim yapsa, bütçede 15%'e tekabül edecek bir rakama gelse yine çok.

Birde teknik tarafı var işin. Hep aynı bölgelere üst düzey, banko oynayacak oyuncuları getirirsek sıkıntı yaşarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt