Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.272
- 73.799
- 5.188
Avrupa şampiyonası da var. Büyük ihtimal nelsson 11i alacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos daha baskın dominant değilmi sence?Net nelson der. Çünkü hiç değilse salakca bir kırmızı yeme ihtimali düşük nelsonun
Wow, sagol adminim, bu tutarsizligi bize gosterdigin icin.
@Keramettin TANRIVERDİ haber doğru ise 6 milyona bağlanır bu iş dediğin gibi
Yanında taylan antalyalıyla mı oynadı nasıl aldı real madridde oynuyordu dünyanın en iyi takımıMaç aldırmaz şampiyon yapmaz mı? 2 tane şampiyonlar ligi kupasını ona yazarım 2014 ve 2018 Futbolun bütün pislikleri ile birlikte. Ramos gelecek de biz istemicez. Son dönemdeki kibri pek beğenmiyorum Galatasaray taraftarindaki
Önde iki tane iyi ve uyumlu orta saha olursa rahat hissederimfb ve bjk ile oynarken nelssonmu olsa daha rahat hissedersin yoksa Ramosmu?
2018 Salah’ı sakatladığı final miMaç aldırmaz şampiyon yapmaz mı? 2 tane şampiyonlar ligi kupasını ona yazarım 2014 ve 2018 Futbolun bütün pislikleri ile birlikte. Ramos gelecek de biz istemicez. Son dönemdeki kibri pek beğenmiyorum Galatasaray taraftarindaki
Abi size kalsa herkes kolpacı, kim paylaşılsa kolpacı diyorsunuz.Kolpacı bu adam birşey bildiği yok. Zaha'yı açıkladığımız gün yalanlıyordu.
aynen talisca ramos şüpheli ama 8 banko ve bence emirhanda mantıklı bir hamle.Çünkü kim dedi unuttum yerli kadrosunada takviyeler yapılcak demişti bir renktaşımız galibaErden baskan gene buyuk bir operasyon planlıyor.
Menajeri kim bu çocuğun, kesin kafayı o bulandırıyorbu saatten sonra takımda en ufak şey değiştirmek bile çok büyük risk
nelsson 25 nakit yatırırlarsa gitmeli anca
Transfer yasagi kalktimi da?Parası olmayan Kayserispor, Fredrik Midtsjø'yu istiyormuş
Tabi yav koskoca Real Madrid sadece Sergio Ramos'un varlığıyla kazandı şampiyonluğu mütevazi kadrosuyla. Ramos'u isteyen insanlara gerizekalı demiyorum bu arada Çarpıtmaya çalışıp şark kurnazlığı yapma. Ben kullanılan argüman saçma diyorum. Daha evvel de yazdım, sırf adamı bu formayla görmek istiyorum diyecek adama saygım var. Öznel değerlendirmedir hayrandır der geçerim. Maç kazandırır mevzunun ise gram dayanağı yok. Kazandırsa PSG'ye kazandırırdı.
Senin nerenin atacağıyla falan da ilgilenmiyorum, bu varoş üslubunla bana bulaşmazsan sevinirim zira attığım post hedefini bulmuş.
Renktas, ben sanirim bu espriyi kacirdim.Ramosa aldik galiba lan