Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSG'nin asıl sorunu her zaman orta saha olmuştur geçen sene bile rezalet bir orta sahaları vardı.

Maç aldırmaz şampiyon yapmaz mı? 2 tane şampiyonlar ligi kupasını ona yazarım 2014 ve 2018 Futbolun bütün pislikleri ile birlikte. Ramos gelecek de biz istemicez. Son dönemdeki kibri pek beğenmiyorum Galatasaray taraftarindaki
Yanında taylan antalyalıyla mı oynadı nasıl aldı real madridde oynuyordu dünyanın en iyi takımı:DSenin ihtiyacın ortasaha ona vereceğin parayla krallar gibi ortasaha alırsın.

Maç aldırmaz şampiyon yapmaz mı? 2 tane şampiyonlar ligi kupasını ona yazarım 2014 ve 2018 Futbolun bütün pislikleri ile birlikte. Ramos gelecek de biz istemicez. Son dönemdeki kibri pek beğenmiyorum Galatasaray taraftarindaki
2018 Salah’ı sakatladığı final mi

Bunun için mi ona yazıyorsun

Tabi yav koskoca Real Madrid sadece Sergio Ramos'un varlığıyla kazandı şampiyonluğu mütevazi kadrosuyla. Ramos'u isteyen insanlara gerizekalı demiyorum bu arada Çarpıtmaya çalışıp şark kurnazlığı yapma. Ben kullanılan argüman saçma diyorum. Daha evvel de yazdım, sırf adamı bu formayla görmek istiyorum diyecek adama saygım var. Öznel değerlendirmedir hayrandır der geçerim. Maç kazandırır mevzunun ise gram dayanağı yok. Kazandırsa PSG'ye kazandırırdı.

Senin nerenin atacağıyla falan da ilgilenmiyorum, bu varoş üslubunla bana bulaşmazsan sevinirim zira attığım post hedefini bulmuş.

Lan yürü git. Gece gece....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt