Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene lig çetin geçecek. Fener geçen senenin çok önünde kadro olarak, geçen sezon kadroları epey kötü idi. Bu sene doğru hamleler yapmislar. Puan kayıplarının telafisi zor olacağı bir sene olacak, Anadolu takımları çok zayıf. Okan hocanın yeni oyuncuları bir an önce monte etmesi gerekli, şu an 11 olarak kalite eksikliği çekiyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en geç 4 eylül'de orta sahanın biteceği duyumunu aldım

Valla Talisca'dansa 6-8 oynayabilen 1 ortasaha + 8 no bir orta saha tercihim olur. Talisca paragöz herifin teki ayrıca.

ramos'a harcanacak paralar yerine talisca'yi tercih ederdim. maliyeti tabii daha fazla olur ama. hatta bence zaha transferi bile gereksizdi açıkçası, ramos'u eğer alacaksak zaha + ramos maliyetine class bi topcu alınabilirdi

Mesela şu Talisca alınsa Mertens'ten orta saha direnci açısından ne farkı olacak, belki daha yaratıcı ama Torreira gene poposundan nefes almak zorunda kalacak.

Fazla ofansifiz, xxxx'in ciddi manada hayvan olması gerekiyor.

Mertens'te ayak gücü kalmamış. Talisca aynı yerde topla buluşsa gol atar. Torreira'ya yük bindiği falan yok adamın işi bu. Yanına 3 tane ön libero koyunca Torreira ile oynamanın bir anlamı kalmıyor. Torreira çok sayıda hücumcu ile oynamamızı sağlıyor. Hücumculara bek kovalatma sevdası ne zaman bitecek bilmiyorum.

ramos'a harcanacak paralar yerine talisca'yi tercih ederdim. maliyeti tabii daha fazla olur ama. hatta bence zaha transferi bile gereksizdi açıkçası, ramos'u eğer alacaksak zaha + ramos maliyetine class bi topcu alınabilirdi
Fbnin form durumu korkutuyor Zeytinlim

ölmeden ramosu gs formasıyla izlemek de varmıymış talihimizde ha melo
images.jpeg-1.webp

Gelmis gecmis en iyi stoperin bu formayi giydigini gormek..

28lik bi sarışınla güzel bi gece gecirmek gibi knk anlıyosun sen. O zevkin aynisi olm

Fbnin form durumu korkutuyor Zeytinlim
bunu yazmaya cekiniyordum üstad ben yazınca art niyet ariyor forumdaşlar

ama fb bayağı iyi takım kurdu. samsun o kadar da kötü takım değil bence, 2. yarı çıkartmadılar hiç

biz maalesef hep söyledigimiz gibi geç kaldık, yeni transferlerin hiçbirini göremedik eylül geldi. orta saha bile yok meydanda. haziran sonunda yedek forvet + rashica + sağlam bi os getirebilsek kadro tertemizdi, bir de üstüne temmuz ağustos'ta 10 no kovalardık. elimize yüzümüze bulastırdık. fb iyi ilerledi bu konuda maalesef

bu kadar şişkin bi rotasyon olmaz

ki talisca takım oyununu mahveden bi herif 5-6 yıldır ne halt yediği de belli değil

nasıl isteyebiliyorsunuz valla anlamıyorum
Şişkin değildi hocam her mevkinin 1 tane yedeği var üst seviyede bol rotasyonlu hatta mertens artık 30 dakikalık oyuncu

İleri hattımız daha iyi olamaz bence artık suyunu çıkarmaya gerek yok. Mertens'in yerini yavaş yavaş Ziyech alacak ve gerektiğinde Ziyech sağ açıkta tete'nin de atlernatifi olacak. Oraya daha fazla transfer, özellikle talisca gibi maliyetli isimler absürd olur.

Maçlarımızı izlediğinizde özellikle Torreria'nın yokluğunda defanstan top çıkarmakta ve orta sahada direnç göstermekte ciddi sorunlar yaşadığımızı görebiliyorsunuz. Ben şu an yönetimde olsam bütçemi tamamen buraya ayırırdım. Ramos hem gereksiz hem de onu oynatmanın bedeli Nelson gibi verimli bir oyuncuyu küstürmek olacak. O yüzden Ramos'un da gelmesine karşıyım ben.

bunu yazmaya cekiniyordum üstad ben yazınca art niyet ariyor forumdaşlar

ama fb bayağı iyi takım kurdu. samsun o kadar da kötü takım değil bence, 2. yarı çıkartmadılar hiç

biz maalesef hep söyledigimiz gibi geç kaldık, yeni transferlerin hiçbirini göremedik eylül geldi. orta saha bile yok meydanda. haziran sonunda yedek forvet + rashica + sağlam bi os getirebilsek kadro tertemizdi, bir de üstüne temmuz ağustos'ta 10 no kovalardık. elimize yüzümüze bulastırdık. fb iyi ilerledi bu konuda maalesef
Geçen sene de böyle Samiyle beni çok korkuttunuz.

Bu sene de iyi göründüler belki ama ben daha kötü bir Fb bekliyorum. Geçen sene hakkaten Jesus etkisiyle de her maç 3-4 atacak gibilerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt