Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.471
- 918
- 1.853
Bayır domuzu arkadaş gelmeden diğer transferler gelmesin please
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela şu Talisca alınsa Mertens'ten orta saha direnci açısından ne farkı olacak, belki daha yaratıcı ama Torreira gene poposundan nefes almak zorunda kalacak.
Fazla ofansifiz, xxxx'in ciddi manada hayvan olması gerekiyor.
Fbnin form durumu korkutuyor Zeytinlimramos'a harcanacak paralar yerine talisca'yi tercih ederdim. maliyeti tabii daha fazla olur ama. hatta bence zaha transferi bile gereksizdi açıkçası, ramos'u eğer alacaksak zaha + ramos maliyetine class bi topcu alınabilirdi
ölmeden ramosu gs formasıyla izlemek de varmıymış talihimizde ha melo
sacmalama meloEkli dosyayı görüntüle 216123
Gelmis gecmis en iyi stoperin bu formayi giydigini gormek..
28lik bi sarışınla güzel bi gece gecirmek gibi knk anlıyosun sen. O zevkin aynisi olm
bunu yazmaya cekiniyordum üstad ben yazınca art niyet ariyor forumdaşlarFbnin form durumu korkutuyor Zeytinlim
Şişkin değildi hocam her mevkinin 1 tane yedeği var üst seviyede bol rotasyonlu hatta mertens artık 30 dakikalık oyuncubu kadar şişkin bi rotasyon olmaz
ki talisca takım oyununu mahveden bi herif 5-6 yıldır ne halt yediği de belli değil
nasıl isteyebiliyorsunuz valla anlamıyorum
gallagher mı demiş karakullukçu
Geçen sene de böyle Samiyle beni çok korkuttunuz.bunu yazmaya cekiniyordum üstad ben yazınca art niyet ariyor forumdaşlar
ama fb bayağı iyi takım kurdu. samsun o kadar da kötü takım değil bence, 2. yarı çıkartmadılar hiç
biz maalesef hep söyledigimiz gibi geç kaldık, yeni transferlerin hiçbirini göremedik eylül geldi. orta saha bile yok meydanda. haziran sonunda yedek forvet + rashica + sağlam bi os getirebilsek kadro tertemizdi, bir de üstüne temmuz ağustos'ta 10 no kovalardık. elimize yüzümüze bulastırdık. fb iyi ilerledi bu konuda maalesef