Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Site hatalı bence de. Bayern münih de olsan senede 260 milyon maaş odeyemezsin herhalde :)

1692713243440.webp
1692713254518.webp

Hangi site bu, kafalarına göre brüt sözleşme yazmışlar

Vergi yazacaksan %40 ama o paranın geri gelme ihtimali var

Net maaş 45 civarı şu an

Bu vergi işini bir özet geçebilir misin? İşte geri geliyor ama amatör şubelere gidiyor vs gibi bir muhabbet vardı ama dediğin gibi %40 ise öyle değildir herhalde :)

fbnin ödedigi yillik maas 100 milyon euro

kaynak: emre b

Talisca hiç mantıklı gelmiyor. Talisca'yı forvet arkasına koysak Ziyech nerede oynayacak? Ziyech'i sağ açığa çeksek, Tete nolacak?
Talisca'nın bizim takımda yeri yok. Kim alırsa alsın. Ben ilk geldiğindeki kadar katkı verebileceğini düşünmüyorum. Biz 6-8no transferine odaklanalım. Kalvin Phillips'i alabilsek keşke. Stoper alternatifi de olur..

Bu lig maçlarının ertelenmesi lehimize mı aleyhımıze mı karar veremedım hala.
Lehimize İstanbulspor ile sıkışık dönemde hafta arası olsa bile zorlanmayız. Fener-Başakşehir maçı vardı başakşehir rezalet durumda fener Twente ile yapsa dönüşünde gene rahat geçerdi sonraki sıkışık fikstürde rahat geçemeyebilirler.

Bizim maaş olarak max. 40 milyon € bandında gezmemiz lazım ama şu durumda gelecekler ile beraber sanırım 50 milyon € çıkacağız. Çok fazla, bir şekilde bunu 38-40 milyon € bandına çekmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt