Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.456
- 12.921
- 963
Site hatalı bence de. Bayern münih de olsan senede 260 milyon maaş odeyemezsin herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi site bu, kafalarına göre brüt sözleşme yazmışlar
Vergi yazacaksan %40 ama o paranın geri gelme ihtimali var
Net maaş 45 civarı şu an
Yanlış bu ya da kafasına göre vergi eklemiş. Tüm oyuncuların maaşları yüksek yazılmış.Bilmıyorum Haydar abi vallahi , tüm liste burda , gs yıllık maaş 56.
Ekli dosyayı görüntüle 216242Ekli dosyayı görüntüle 216243
Torreira 1 maç ceza almış.
evet brüt.Brüt hesabı mı yapmışlar vergiye göre? Bizim KAP'lardan biraz yukarıda galiba bu rakamlar?
O sitede dediğiniz gibi net maaş olarak basınca 45 civarı çıkıyor ama maç başları ve primler hariç.Hangi site bu, kafalarına göre brüt sözleşme yazmışlar
Vergi yazacaksan %40 ama o paranın geri gelme ihtimali var
Net maaş 45 civarı şu an
Biz bunları delilleriyle anlattık2 madde var.
• Ciddi sert faule girerse 2 maç
• Normal sert faule girerse 1 maç
Kırmızı kart 2 maçtan başlar diye bir şey yok. Bilerek sarı veya kırmızı kart görmenin cezası var sadeceEkli dosyayı görüntüle 215266
Torreira 1 maç ceza almış.
Talisca'nın bizim takımda yeri yok. Kim alırsa alsın. Ben ilk geldiğindeki kadar katkı verebileceğini düşünmüyorum. Biz 6-8no transferine odaklanalım. Kalvin Phillips'i alabilsek keşke. Stoper alternatifi de olur..Talisca hiç mantıklı gelmiyor. Talisca'yı forvet arkasına koysak Ziyech nerede oynayacak? Ziyech'i sağ açığa çeksek, Tete nolacak?
Tete talisca ziyech zaha kerem
3 forma icin bu kadar aday olmaz
Herkesi akl-i selime davet ediyorum
Lehimize İstanbulspor ile sıkışık dönemde hafta arası olsa bile zorlanmayız. Fener-Başakşehir maçı vardı başakşehir rezalet durumda fener Twente ile yapsa dönüşünde gene rahat geçerdi sonraki sıkışık fikstürde rahat geçemeyebilirler.Bu lig maçlarının ertelenmesi lehimize mı aleyhımıze mı karar veremedım hala.
Bazı aşklar nefretle baslarniye sevineyim adamı istemiyorum