- 18 Mayıs 2011
- 23.949
- 13.194
- 1.998
Sağ kanatta uzun eşek mi oynayacağız?Galatasaray, Estudiantes forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat Benjamin Rollheiser ile ilgileniyor. (TRT Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ kanatta uzun eşek mi oynayacağız?Galatasaray, Estudiantes forması giyen 23 yaşındaki sağ kanat Benjamin Rollheiser ile ilgileniyor. (TRT Spor)
Taylan, cicaldau kiradan geri çağrılır3-0 yenilirsek nolur
Ne Talisca'si ya bu kadar hucumcu ile bir 11 cikarsaniza? Te Allahim yeter artik iyice transfer psikozu olmusunuz. Isin mali tarafina girmiyorum bile.Forumda futboldan anlayanların listesini cikardim
22ye mi ne bitiyormuş
15i biz vermişiz sie çekmişler
3-0 yenilirsek nolur
ramos'un da farkı yok kiNe Talisca'si ya bu kadar hucumcu ile bir 11 cikarsaniza? Te Allahim yeter artik iyice transfer psikozu olmusunuz. Isin mali tarafina girmiyorum bile.
Çıkan isimlerin hepsi doğru ve en iyisi alinacakmisDominguez'i bekletiyorsak Guendouzi filan hiç ilgi alanımızda değildir. Dominguez'in bir üstü Gravenberch, De Paul, Veratti bu seviyelerde olur.
Zaten Nelsson gitmiyorsa gelmesin Ramos. Molde macindan sonra Nelsson'a 20 milyon euroluk teklif gelir ve kendi gitmek isterse, Ramos gelsin.ramos'un da farkı yok ki
Oldu da fırsat oldu geldi diyelim Talisca Icardi'nin arkasında abartısız söylüyorum 15 gol 10 asist filan yapar 2 stoper zaten gece gündüz Icardi'nin peşinde olacak Icardi sonrası roket gibi kafa vuran bir futbolcu daha olursa Anadolu takımları perişan olur uyumlu oynatabilirsek Icardi'de rahatlar.