- 27 Ocak 2010
- 141.006
- 107.785
- 5.788
1-gsPendikspor'u direk bizim scout takımı yapalım.![]()
2-pen
3-fb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-gsPendikspor'u direk bizim scout takımı yapalım.![]()
Vizyoner söylemleriyle, BJK a kurumsallaştırmayı vaad eder, sıçıp batırmak suretiyle kaçıp gider mi demek istiyorsun?..Hemen gidip başlasın...bjkde hasan arat başkanlığa adaylığını koymuş
baya zengin biriymiş
ünal aysal vibe aldım biraz tipinden
Yeterin be abi yeterin gunde 35 kere ayni seyi yazip durmayin sana gore yaratmaz bana gore yaratir.Talisca fark yaratamaz. 30 yıldır temposuzluğa alıştı, takıma aşırı yük olur
Tapusuyla bizde olmasının verdiği rahatlık bambaşka bir şey...
Bu sene arkasında oynayacak futbolcularada bakarsak acayip işler başarabiliriz.emekli olana kadar kupa farkını açmalıyız
Evet bugün o kara gün arkadaslar.milli takim fatih terim mevzusunun başladığı gün...bir krallık sona erdi
aysal ve terim sonsuza..Ndombele’ye kadar çok iyi gidiyodunNdidi geleceğine Salih Özcan gelsin en azından yerli. Ndidi 6 numarası olmayan her takım için yılın transferi olabilecek kapasitede bir oyuncu ama yine söylüyorum herif Dümdüz Safkan 6 numara. Bizim ihtiyacımız olmayan bir model istediğimizi vermez. Ndombele bile çok daha mantıklı yine söylüyorum
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mental olarak çöküşte olabilir çok da riskli hamle olur ama oyuncu modeli olarak daha doğru model. Tamam Angelinodan dolayı defansif bir oyuncu bakıyoruz ama kazma da oyuncu almamak lazım.Ndombele’ye kadar çok iyi gidiyodun