Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veratti gelecek te biz istemeyecegiz
Kimi istiyoruz bilmiyorum ki
Verattiden ustu kimmis ?
Paradesin iki seviye uzeri
Hiz Tempo Dripling Ara pasi hersey var adamda zaten geleceginden degilde
Verattiyi istemeyip Gendouzi demek
Muslera yerine Altay istemek gibi birsey
rabiot vardı aslında da namussuz juve ile imzaladı.

Verratti gelirse buralar yangın yerinden cehenneme döner ❤️‍🔥 bu akşam 00:00'da bir kap gelirse şaşırmam...

geçen sene en çok torreirayı istiyordum geldi
bu sene en çok ziyech-gundi istedim
ziyechle yetineceğiz sanırım

Oliviera aylar sonra 1 maç iyi oynadı diye nerdeyse 8 almayalım diyenler olacak.
Sen Oliveira'nın üzerindeki 70 metre geçiş savunması sorumluluğunu hafifletirsen daha dar alanda daha çok verimli olur. 50 maç Torreira'lık yapmasını bekliyoruz ondan sorun orada. Geçen sezondan beri bir sürü maçın kilidini kırdı bu adam.

Zalgiris deplasmanındaki ilk golün asistini de Sergio yapmıştı.

Sen Oliveira'nın üzerindeki 70 metre geçiş savunması sorumluluğunu hafifletirsen daha dar alanda daha çok verimli olur. 50 maç Torreira'lık yapmasını bekliyoruz ondan sorun orada. Geçen sezondan beri bir sürü maçın kilidini kırdı bu adam.

Zalgiris deplasmanındaki ilk golün asistini de Sergio yapmıştı.
Oliviera beğenmiyorum. Begenene saygı duyarım, 1 maç da asist yapsin bir zahmet.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hızı 2x yapıp dinleyin , Orhan abimiz oyuncular ikna edilirse bu formasyon denenebilir diyiü üstüne analiz kasıyor , Kerem ve ziyeh 8 denenebilir diyor , yok artık yaw
1692784420086.webp

Ramos transferi de mantıklı gelmiyor bana. 2 sezon için geri dönüşü olmayacak bir 10m vereceğiz ve 2 yıl sonra bir o kadar daha verip o bölgeye transfer yapmamız gerekecek. Bizim takımların tıpkı Dzeko gibi lüksleri olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt