Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.513
- 45.003
- 4.338
bu nasıl gs forumu lan
gundi yazıyorum kimse gülmüyor
bu forumda hiçmi bir kürt yok
Hahahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu nasıl gs forumu lan
10 istesin verelim Ramos bu Mert RamossssssssssYaa Ramos diye diye forumu bitirdin bea Levent
Millet birbirine girdi
Bi sal artık hem bizi hem Ramos'u
Adam senelik 7.5 milyon euro istiyormuş
Ne Ramos'u ağa
Sent from my FNE-NX9 using GSCimbom Forum mobile app
Rengim anlıyorum senı şimdi ama sankı Monacosporlu Fofana değilde Samsunsporlu Moryke Fofanadan bahsedıyorsun sandım.Rengim gscciler bu kadar istediklerine gore bunun dandik olmama ihtimali milyonda 2 falandir. Oradan yola çıkarak bu sonuca vardım.
10 istesin verelim Ramos bu Mert Ramossssssssss
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Şöle düşünün Ramos yerine orta sahaya 10 Milyon Euro daha fazla kaynak ayırıp
Fofana
Gravenberch
ikilisinden biri mi? Yoksa son kontratını alacak olan Mart'ta 38 olacak Ramos mu?
Bu ikisi 24, 21 yaşında. Aldığımız fiyat ne olursa en az o fiyata 2 sene içinde satışı olur.
Kolpa olabilir
Kingpayım Okan hocayla Erden baskanin beyni yok mu dusunemiyor mu bu soyledigin seyleri?Şöle düşünün Ramos yerine orta sahaya 10 Milyon Euro daha fazla kaynak ayırıp
Fofana
Gravenberch
ikilisinden biri mi? Yoksa son kontratını alacak olan Mart'ta 38 olacak Ramos mu?
Bu ikisi 24, 21 yaşında. Aldığımız fiyat ne olursa en az o fiyata 2 sene içinde satışı olur.
Biz de bunu dıyoruz yoksa herifi bokladıgımızdan değil ama burdaki futbol ulemaları verratı ıstemıyo ahhaha dıyerek basak gecıyorlar akıllarınca![]()
100% her dakika sahada olmasi anlamina gelir. Herif dehset seviyede mac kaciriyor bu rakamlara bakarsak.
var da her kürt gundiye gülmez.bu nasıl gs forumu lan
Uyuyan sensin gibiTeteye lisans çıkmış forum uyuyor, vayyy bee ne günlere kaldık. Acaba Çok mu şımarttı bizi Erden başkan