Transfer Nöbeti #16 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos’u İster misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    133
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rengim gscciler bu kadar istediklerine gore bunun dandik olmama ihtimali milyonda 2 falandir. Oradan yola çıkarak bu sonuca vardım.
Rengim anlıyorum senı şimdi ama sankı Monacosporlu Fofana değilde Samsunsporlu Moryke Fofanadan bahsedıyorsun sandım.

Ama şu tecrubeyle sabittir; Sen diyorsan dogrudur rengim:)

Erden timuru az bucuk cozduysek ramosla coktan anlasmistir. Bosuna kendinizi yoruyorsunuz.

Şöle düşünün Ramos yerine orta sahaya 10 Milyon Euro daha fazla kaynak ayırıp

Fofana
Gravenberch

ikilisinden biri mi? Yoksa son kontratını alacak olan Mart'ta 38 olacak Ramos mu?

Bu ikisi 24, 21 yaşında. Aldığımız fiyat ne olursa en az o fiyata 2 sene içinde satışı olur.

Bu şikeciler Altay ve Fred transferinde de şike yapmadılarsa eşşek gibi anırırım

rtXSTo.jpeg

100% her dakika sahada olmasi anlamina gelir. Herif dehset seviyede mac kaciriyor bu rakamlara bakarsak.

Fofana
Gravenberch

ikilisinden biri mi? Yoksa son kontratını alacak olan Mart'ta 38 olacak Ramos mu?

Bu ikisi 24, 21 yaşında. Aldığımız fiyat ne olursa en az o fiyata 2 sene içinde satışı olur.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Size 1 soru.Atletico Madrid De Paul'u satmak istiyo.Transferin son zamanlarında Atletico Madridle de iyi 1 ilişkisi olduğu için kulübümüz 25-30 milyon euroya alsa bu transfere tepkiniz ne olurdu diye 1 sorayım..

Duyumcuların sallama saati gelmiş. Şimdi şey de yazarlar, "akşam maçın sonunda ortalık alev alacak!!!" Kolpanın hız kazandığı bir dönemeçteyiz.

Fofana
Gravenberch

Kingpayım Okan hocayla Erden baskanin beyni yok mu dusunemiyor mu bu soyledigin seyleri?

Sanki biz istiyoz diye gorusuyolar. Adamlar istiyo demek ki yaw. Hoca planini yapmis kafasinda

Beyler Diagne denen mala 2.25 senelikten 4 senelik maaş verdik yetmedi 13 milyon bonservis verdik. Aldığımız katkı 1 milyon geri kalan 20 milyon girdi.
Ramosa 2 senelik 15 milyon bağlanır be arkadaş. Defanstaki çocuklar bir şeyler kapsa yeter. Ujfa bile Semih çöpünü ne halde gösterdi. Ben düşünmeden alırım Ramosu Allah'tan Erden Başkan da benim kafada.

Bu ramos un Messi icardi davasında Messi nın yanında yer aldığını ve icardi ile hiç anlaşamadıklarını temenni ediyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt